8 OK, HOGY MIÉRT SZERETJÜK ANNYIRA A MAXI RUHÁKAT

A maxi ruhák elmúlt években mindig ott voltak a nyári darabok között és ez idén sincs másként.

Alkattól függetlenül hordhatók, ráadásul még az alacsonyabb hölgyeknek sem kell lemondani ezekről a darabokról. Az a lényeg, hogy megtaláljuk a megfelelő fazont! Mi pedig összegyűjtöttük néhány tényezőt, amiért annyira, de annyira szeretjük a maxi ruhákat!

 

 

1. Kényelmesek

 

Általában könnyű, természetes anyagból készülnek, amik kellemes viseletet biztosítanak. Ezek az anyagok a nagy melegben nem fogják irritálni a bőrünket és egész nap kényelmesen érezhetjük magunkat.

 

2. Formálják az alakot

 

Azok a fazonok, amelyek derékban szűkítettek szépen ki tudják emelni az íveket és domborulatokat, miközben a lazán folytatódó szoknyarész elrejti az esetleges kényesebb területeket. Ha ehhez még egy V-kivágás is társul, az kecsesebbé teszi a nyakat. Ha mindehhez magassarkú cipőt vagy szandált veszünk pár centivel magasabbnak is fogunk tűnni.

 

3. Nem kell a darabok párosításán gondolkodni

 

A reggeli készülődést megkönnyítheti, ha egy maxi ruhát választunk. Nem kell azon gondolkodni, melyik nadrághoz melyik felsőt vegyük fel.

 

4. Nőiesek

 

A nagy zsákruhákkal ellentétben a maxi ruhák nőiesek. A megfelelő szabásvonalnak köszönhetően nem rejtik el az alkatot, hanem formálják. Úgy maradunk csinosak és nőiesek, hogy közben szuper kényelmesen érezzük magunkat. S ha ezzel még egy szinten akarunk lépni, akkor ékszerekkel is feldobhatjuk megjelenésünket.

 

5. Sokoldalúak

 

A farmerrel ellentétben a maxi ruhát bármilyen alkalomra be lehet vetni. Legyen szó munkáról, egy kellemes vacsoráról vagy esküvőről és akár a strandra is felvehetjük. Rengeteg lehetőség van benne. Ha csak a lábbelit változtatjuk meg már más lesz az összhatás. A maxi ruhát még az állapotos hölgyek is kedvelik, mert stílusosak tudnak lenni benne.

 

6. Klasszikus darabok

 

Trendek ide vagy oda, a maxi ruhák tartják magukat. Színben és fazonban is a sokféleség jellemzi. Viszont, ha egy letisztultabb darabot választunk, az több szezon át is hordható lesz. Amikkel új színt lehet vinni bele – és nem győzzük hangsúlyozni – azok a kiegészítők.

 

7. Mindent elrejtenek

 

Legyünk őszinték! Vannak olyan napok, amikor minden a feje tetejére áll körülöttünk. Ilyenkor nagyon kevés idő jut magunkra. Szóval, ha nem volt időnk rendbe tenni a lábainkat, akkor válasszuk a maxi ruhát, ami mindent elrejt.

 

8. Nem csak nyáron nyerő

 

Olyankor is jó választás, amikor még nincs annyira hűvös, hogy harisnyát viseljünk, de a reggeli induláskor már egy röviden ruhában vagy szoknyában fáznánk. A maxi ruha ekkor is ideális és elég, ha egy farmer- vagy bőrkabátot fölé veszünk.

 

A cikkben látható darabok mind elérhetők bevásárlóközpontunkban. Továbbá felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a nyári leárazások pedig még tartanak a Family Center üzleteiben, így akár lecsaphatunk egy szuper csinos maxi ruhára is, amit még szeptemberben is ki tudunk használni.

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke