Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-18.00
Ajánlat

Az ing, mint elegáns szimbólum.

Az ing, mint elegáns szimbólum.

Az ing története a római korban kezdődött

Az ing viselete, egészen a római birodalom virágzásától nyomon követhető. Az aktuális korra jellemző anyagokból, kezdetben gombok nélküli, kötős, vagy belebújós változatban használták alsóneműként. A kor haladtával a gallért is kapott ing, egyre gyakoribb viseletté lett és elvárássá vált, hogy szép és gondozott legyen az ünnepi alkalmakon. A középkorból ismert óriási, széles gallérok, (amelyek inkább a higiénia hiányából fakadó, orral érezhető tulajdonságok elfedése miatt voltak fontosak) előkelő öltözetté emelték, a már egyre finomabb szövetekből készülő ruhadarabot. Megjelentek a színes modellek és ezzel egy időben a színeken keresztül nyert szimbolikus jelentések is teret kaptak.

Az egyik legismertebb színes ing, a Garibaldi katonái által viselt ruhadarab története meglehetősen egyszerű. Az egyenruhára vágyó sereg számára kizárólag a katonai raktárakban ragadt, nadrágszövet állt rendelkezésre és ebből készítették a híres vörösingesek egyenruháit.

A másik legismertebb példa a szintén katonai, fekete ing története, amely a II. világháború előtti időkben híresült el, a német SS katonák viseletének köszönhetően.

Mára már szinte minden színben és mintában kapható az urak és a hölgyek számára is. Az ing része az elegáns mindennapoknak és kihagyhatatlan, állandó eleme az aktuális divatnak.

Most ARIDO ingeket kínálunk 40% kedvezménnyel, a STYL divatüzletben!

 

 

Kezdő dátum: 01.02.2016
Záró dátum: 29.02.2016

Hol?

STYL Fashion

Mon - Sat: 9.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.styl.hu

+3694 341 548

Kereskedelem: Divat

styl@styl.hu