Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-18.00

Coffeshop Company

Coffeshop Company

Mon - Sat: 09.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.coffeeshopcompany.hu

Kereskedelem: Élelmiszer, Kávézók & Éttermek, Szabadidő és kultúra

A Coffeeshop Company Gmbh egy nemzetközi vállalat, a Schärf csoport része, amely már több mint 60 éve működik kávé-vállalkozásként a világ több országában. Kávézói az igényes és kényelmes kialakításról, a széles, ízletes kávékínálatáról, a barátságos személyzetéről ismertek. Az üzletek különlegessége azonban nemcsak ezekben rejlik. Az évszakokhoz, szezonokhoz illő sütemény, szendvics és italválasztékkal, a kávézó több generációhoz igazított kialakításával szinte minden korosztály kedvelt találkozóhelyei a Coffeeshop Company üzletei.

A Coffeeshop Company koncepciója azon az elképzelésen alapul, hogy kiváló minőségű ételeket és italokat „In-house” vagy „To Go” kinál.

A legújabb, szombathelyi üzletben 2016. szeptember 15-től várjuk a kávé szerelmeseit!

A kávé nem titok. Művészet!

 

 

Banános moccacino a Coffeeshop Company kávézóban

Záró dátum: 31.07.2017
A banánnak jótékony energetizáló hatása van az egész szervezetre. B-vitamint és triptofánt tartalmaz, amelyek a testben stresszt csökkentő szerotonint szabadítanak fel. A szerotonin a jó hangulatunkért felelős vagyis antidepresszív hatású. Rajta, igyál egy banános jeges moccacino-t. 😊

Kóstold meg a nyár ízeit a Coffeeshop Company kávézónkban!

Záró dátum: 31.08.2017
Újabb ízletes finomságok a Spring delights kiadásunkból! Blueberry OREO Shake igazi hűsítő, gyümölcsös felfrissülés és valódi ízharmónia. A Caffé Miss Vienna a hamisítatlan bécsi feketekávé igazi desszertként tálalva ínyenceknek.   Kóstold meg Te is! Minden nap reggel 9-től várunk!

Kígyózó sorok, megtelt parkoló a Vas Népe kuponnapon

Közzététel dátuma: 08.05.2017

Minden kedves Vásárlónknak köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk május 6-án, élt a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárló napjának kedvezményeivel. Az alkalomból 15 üzletünk kínált jelentős kedvezményeket a látogatóknak.   Olvass bővebben a sikerről IDE kattintás után!

Dolgozz Te is a Coffeeshop Company szombathelyi kávézójában!

Közzététel dátuma: 20.02.2017

Dolgozz Te is a Coffeeshop Company szombathelyi kávézójában! Ha kedvet érzel ahhoz, hogy egy igazán színvonalas helyen próbáld ki teljes-, vagy részmunkaidőben, esetleg mellékállásban baristaként magad, jelentkezz a csapatunkba! A szombathelyi Coffeeshop Company kávézó az Atrium Family Center egyik legfiatalabb üzlete, amely kedvelt találkozóhelye minden korosztálynak. Kávékülönlegességeivel, süteményeivel és ízletes szendvicseivel méltán nyerte el Vas megye […]

Egyéb üzeltek