Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-20.00

Coffeshop Company

Coffeshop Company

Mon - Sat: 09.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.coffeeshopcompany.hu

Kereskedelem: Élelmiszer, Kávézók & Éttermek, Szabadidő és kultúra

A Coffeeshop Company Gmbh egy nemzetközi vállalat, a Schärf csoport része, amely már több mint 60 éve működik kávé-vállalkozásként a világ több országában. Kávézói az igényes és kényelmes kialakításról, a széles, ízletes kávékínálatáról, a barátságos személyzetéről ismertek. Az üzletek különlegessége azonban nemcsak ezekben rejlik. Az évszakokhoz, szezonokhoz illő sütemény, szendvics és italválasztékkal, a kávézó több generációhoz igazított kialakításával szinte minden korosztály kedvelt találkozóhelyei a Coffeeshop Company üzletei.

A Coffeeshop Company koncepciója azon az elképzelésen alapul, hogy kiváló minőségű ételeket és italokat „In-house” vagy „To Go” kinál.

A legújabb, szombathelyi üzletben 2016. szeptember 15-től várjuk a kávé szerelmeseit!

A kávé nem titok. Művészet!

 

 

Téli ajánlatok a Coffeeshop Company kávézóban

Közzététel dátuma: 04.01.2018

Már kaphatók a Coffeeshop Company téli finomságai, mint például  a különleges répatorta mazsolával és dióval.   A Coffeeshop Company híres arról, hogy szezononként, csodás édességekkel, kávékülönlegességekkel kápráztatja el vendégeit. Így történik ez az év leghidegebb szezonjában is. Kóstold meg a tél ízeit a Coffeeshop Company kávézóban!

Kígyózó sorok, megtelt parkoló a Vas Népe kuponnapon

Közzététel dátuma: 08.05.2017

Minden kedves Vásárlónknak köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk május 6-án, élt a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárló napjának kedvezményeivel. Az alkalomból 15 üzletünk kínált jelentős kedvezményeket a látogatóknak.   Olvass bővebben a sikerről IDE kattintás után!

Egyéb üzeltek