Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-18.00

Coffeshop Company

Coffeshop Company

Mon - Sat: 09.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.coffeeshopcompany.hu

Kereskedelem: Élelmiszer, Kávézók & Éttermek, Szabadidő és kultúra

A Coffeeshop Company Gmbh egy nemzetközi vállalat, a Schärf csoport része, amely már több mint 60 éve működik kávé-vállalkozásként a világ több országában. Kávézói az igényes és kényelmes kialakításról, a széles, ízletes kávékínálatáról, a barátságos személyzetéről ismertek. Az üzletek különlegessége azonban nemcsak ezekben rejlik. Az évszakokhoz, szezonokhoz illő sütemény, szendvics és italválasztékkal, a kávézó több generációhoz igazított kialakításával szinte minden korosztály kedvelt találkozóhelyei a Coffeeshop Company üzletei.

A Coffeeshop Company koncepciója azon az elképzelésen alapul, hogy kiváló minőségű ételeket és italokat „In-house” vagy „To Go” kinál.

A legújabb, szombathelyi üzletben 2016. szeptember 15-től várjuk a kávé szerelmeseit!

A kávé nem titok. Művészet!

 

 

Kígyózó sorok, megtelt parkoló a Vas Népe kuponnapon

Közzététel dátuma: 08.05.2017

Minden kedves Vásárlónknak köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk május 6-án, élt a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárló napjának kedvezményeivel. Az alkalomból 15 üzletünk kínált jelentős kedvezményeket a látogatóknak.   Olvass bővebben a sikerről IDE kattintás után!

Dolgozz Te is a Coffeeshop Company szombathelyi kávézójában!

Közzététel dátuma: 20.02.2017

Dolgozz Te is a Coffeeshop Company szombathelyi kávézójában! Ha kedvet érzel ahhoz, hogy egy igazán színvonalas helyen próbáld ki teljes-, vagy részmunkaidőben, esetleg mellékállásban baristaként magad, jelentkezz a csapatunkba! A szombathelyi Coffeeshop Company kávézó az Atrium Family Center egyik legfiatalabb üzlete, amely kedvelt találkozóhelye minden korosztálynak. Kávékülönlegességeivel, süteményeivel és ízletes szendvicseivel méltán nyerte el Vas megye […]

Egyéb üzeltek