Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-20.00

Energy Tánciskola

Energy Tánciskola

Mon - Sat: 17 - 20

http://www.energydance.hu

Kereskedelem: Sport és pihenés, Szabadidő és kultúra

info@energydance.hu

A 2011 óta Family Centerben székelő Energy Tánc  Sportegyesület olyan modern táncok oktatásával foglalkozik, mint a manapság oly divatos hip-hop, new style, street dance, vagy éppen a nőies mozgásformákat felölelő girly funk. Az óvodás korosztály számára külön oktatási tematikát dolgoztak ki, mely alapján évről évre tehetséges, és megfelelő alapokkal rendelkező táncosok lépnek színpadra a város és megye rendezvényein. Legújabb óratípusuk a felnőtt nőket célzó aerodance.

A szombathelyi központú egyesület szerte a megyében is képviselteti magát. Számos díjjal, bajnoki címmel büszkélkedhetnek egyéni és csoportos kategóriákban egyaránt. Az egyesület folyamatos tagfelvételt hirdet minden korosztály számára.

 

A Family Centerben, a Líra könyváruházzal szemben található tánctermükben délutánonként 16:00 órától 19:00 óráig zajlanak az órák, edzések.

Évzáró Gála az Energy Dance Team műsorával

Közzététel dátuma: 24.05.2017

Energy Dance Team Évadzáró Gála 2017.06.25-én! Szombathely, Agora MSH, 15.00 és 18.00 órakor kezdődő előadásokra minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Egy táncos-énekes show műsor Radics Gigi és koncert zenekara és az Energy Dance Team táncosai közös produkcióival és meglepetés előadókkal. Jegyek nemsokára megvásárolhatók a tánciskolában és az Agora jegypénztárában és az Energy Dance Team recepcióján.

Aranyesővel tért haza az Energy Dance Team

Közzététel dátuma: 02.02.2016

A frisss.hu hasábjairól: “Január 30-án tizenharmadik alkalommal Budapesten rendezték Magyarország egyik legszínvonalasabb nyílt táncversenyén, az Amita Dance Jamet, amin szombathelyi indulók is részt vettek. Ezen a versenyen amatőr, félprofi és profi kategóriákban mérhették össze tudásukat a táncosok három stílusban: Hip-hop alapú modern táncshow, Hip-Hop alapú modern táncshow akrobatikával, és Jazz). Az Energy Tánc Sportegyesület több […]

Egyéb üzeltek