Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-20.00

Líra Könyv

Líra Könyv

Mon - Sat: 9.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.lira.hu/

+3694 501293

Kereskedelem: Ajándék, Gyermek, Szabadidő és kultúra

lira@lira.hu

A cégcsoport a könyvszakma egyik legjelentősebb vállalkozása. Ötmilliárdos kereskedelmi forgalmunk tíz százalékos piaci részesedést jelent. Dinamikusan növekvő bolthálózatunk mellett a könyv-nagykereskedelemben és a zenemű-kereskedelemben is piacvezetők vagyunk. A magyar nyelvű könyvkiadás egyik legjelentősebb része a Líra cégcsoporthoz tartozó kiadók tevékenysége. A Magvető és a Corvina kiadó több mint ötvenéves múltra tekint vissza, az Athenaeum Kiadó és a Rózsavölgyi és Társa másfél évszázados hagyományt elevenített fel. Ezek a márkák jól ismertek a magyar olvasók előtt. A Líra csoport nagy súlyt helyez vásárlói pontos és alapos tájékoztatására. Meghatározó szereplőként vagyunk jelen minden jelentősebb hazai könyves eseményen, vásáron. Jó kapcsolatot ápolunk a sajtóval, köteteinkről mértékadó lapok közölnek kritikát, ajánlót. Hirdetéseink rendszeresen jelen vannak a rádiókban és a napilapokban, irodalmi és könyves újságokban. Kéthavonta saját magazint jelentetünk meg, amely minden könyvesboltunkban rendelkezésre áll.

A Mikulás is a Lírába küldi a manóit!

Záró dátum: 15.12.2017
2017. november 30-ig, akár 50% kedvezménnyel szerezheti be minden manó a mikulásnapi, vagy a karácsonyi gyermekkönyveket ajándékul. Széles kínálattal és kedves kiszolgálással várjuk tehát a manókat!

Kígyózó sorok, megtelt parkoló a Vas Népe kuponnapon

Közzététel dátuma: 08.05.2017

Minden kedves Vásárlónknak köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk május 6-án, élt a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárló napjának kedvezményeivel. Az alkalomból 15 üzletünk kínált jelentős kedvezményeket a látogatóknak.   Olvass bővebben a sikerről IDE kattintás után!

Egyéb üzeltek