Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-18.00

Líra Könyv

Líra Könyv

Mon - Sat: 9.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.lira.hu/

+3694 501293

Kereskedelem: Ajándék, Gyermek, Szabadidő és kultúra

lira@lira.hu

A cégcsoport a könyvszakma egyik legjelentősebb vállalkozása. Ötmilliárdos kereskedelmi forgalmunk tíz százalékos piaci részesedést jelent. Dinamikusan növekvő bolthálózatunk mellett a könyv-nagykereskedelemben és a zenemű-kereskedelemben is piacvezetők vagyunk. A magyar nyelvű könyvkiadás egyik legjelentősebb része a Líra cégcsoporthoz tartozó kiadók tevékenysége. A Magvető és a Corvina kiadó több mint ötvenéves múltra tekint vissza, az Athenaeum Kiadó és a Rózsavölgyi és Társa másfél évszázados hagyományt elevenített fel. Ezek a márkák jól ismertek a magyar olvasók előtt. A Líra csoport nagy súlyt helyez vásárlói pontos és alapos tájékoztatására. Meghatározó szereplőként vagyunk jelen minden jelentősebb hazai könyves eseményen, vásáron. Jó kapcsolatot ápolunk a sajtóval, köteteinkről mértékadó lapok közölnek kritikát, ajánlót. Hirdetéseink rendszeresen jelen vannak a rádiókban és a napilapokban, irodalmi és könyves újságokban. Kéthavonta saját magazint jelentetünk meg, amely minden könyvesboltunkban rendelkezésre áll.

Tanév végi útravalók a Lírától

Záró dátum: 31.05.2017
Tanév végi útravalók akár 50% kedvezménnyel a Líra könyváruházban! Az akció 2017. május 1-től június 30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Várunk!

Kígyózó sorok, megtelt parkoló a Vas Népe kuponnapon

Közzététel dátuma: 08.05.2017

Minden kedves Vásárlónknak köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk május 6-án, élt a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárló napjának kedvezményeivel. Az alkalomból 15 üzletünk kínált jelentős kedvezményeket a látogatóknak.   Olvass bővebben a sikerről IDE kattintás után!

VAS NÉPE Bevásárlónap az Atrium Family Centerben!

Közzététel dátuma: 28.04.2017

2017. május 6-án a Vas Népe napilap és az Atrium Family Center bevásárlóközpont közös bevásárlónapot rendez.  Ezen a napon bárki, aki a Vas Népe május 5-i, pénteki számában megjelenő kuponfüzetben található kuponokat bemutatja a Family Center akcióban résztvevő 15 üzletében, óriási kedvezményekkel vásárolhatja meg a nyári kollekció termékeit, a nyaraláshoz szükséges lábbeliket, vagy a strandoláshoz […]

Egyéb üzeltek