Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-20.00

Mr Kebab

Mr Kebab

Mon - Sat: 9.00 - 20.00

http://www.mrkebab.hu

Kereskedelem: Élelmiszer, Kávézók & Éttermek

A mai rohanó világban gyakran megesik, hogy az éhség rákényszerít minket, gondolkodjunk el, hogyan, mikor, hol, mivel csillapíthatnánk éhségünket gyorsan. Az éttermek konyhaművészete – hosszas várakozás mellett, míg az étel elkészül – csábító, de csak akkor, ha van elég időnk s néha csak akkor, ha van elég pénzünk. Éppen ilye oknál fogva lehet magoldás a gyorsétkezés – Fastfood. Ez, amennyiben bizonyos szabályokat betartanak, és a vendégek igényességét kielégítik képes kínálatával és sajátos specialitásaival széles vendégkört kielégíteni.

A Mr. KEBAB franchise rendszert éppen ilyen célból találták ki, mely a darált húsból és hamburgerekből álló Fastfood rendszerbe valami újat hozott: a gyorsétkezés új minőségét. A kebab egy olyan termék, amellyel már biztosan találkozott, de még sehol sem volt olyan jó, zamatos és ízletes, mint a Mr. KEBAB nemzetközi hálózatban.

A kebabon alapuló, egységesen hangolt és azonos kínálattal bíró Fastfood rendszer filozófiája, hogy a termékek előállítása és következetes kiválasztása az egészséges táplálkozás szellemében történjen. Így természetesen a vendégkör részére mindig jó minőségű kínálat áll majd rendelkezésre. Mindezek mellett a kiszolgálás és egyé b ellátás is, a vendégek igényeit szolgálja. Most, éppen Önnek van lehetősége, hogy a nemzetközi hálózat részévé váljon, és hozzájáruljon a vendégek igényeinek kielégítéséhez. Továbbá az értékesítés sikere és anyagi hozadéka az Ön érdekeit is szolgálhatja. Nem kell saját hibáin tanulnia, mert lehetőséget kínálunk egy olyan rendszerben dolgozni, ahol mindent megmutatunk, egy erős nemzetközi holding háttér támogatásával betanítjuk Önt, kioktatjuk a dolgozóit és odafigyelünk Önre.

Kígyózó sorok, megtelt parkoló a Vas Népe kuponnapon

Közzététel dátuma: 08.05.2017

Minden kedves Vásárlónknak köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk május 6-án, élt a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárló napjának kedvezményeivel. Az alkalomból 15 üzletünk kínált jelentős kedvezményeket a látogatóknak.   Olvass bővebben a sikerről IDE kattintás után!

Egyéb üzeltek