Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-20.00

PARTY POINT

PARTY POINT

Mon - Sat: 09.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.partypoint.hu

+3620 268 8208

Kereskedelem: Ajándék, Otthon, Szolgáltatások

szombathely@partypoint.hu

2016. október 6-án nyitottuk legújabb üzletünket, ahol kicsik és nagyok nagyszerű dolgokat vásárolhatnak. A Party Point üzletben igazi csemegéket találhat mindenki, aki családi, vagy vállalati rendezvényre keres dekorációt, vagy egyszerűen csak kedve támad őrült dolgokat vásárolni egy hétvégi bulira.

Néhány gondolat, amely alapján bemutatjuk neked, legújabb büszkeségünket:

A Funny Box Kft. története 12 évvel ezelőtt kezdődött egyszemélyes vállalkozásként.

Eleinte csak viszonteladókat szolgált ki és léggömbökkel foglalkozott, majd a cég évről-évre szépen fejlődött, mind a partnerek mind a beszállítók tekintetében egyre jelentősebb szereplővé vált a piacon, ma pedig már piacvezető hazánkban.

Termékek, Szortiment

A léggömbök melyek az első termékeink voltak a mai napig az egyik legfontosabb szortimentünk. A kínálat persze bővült és ma már szinte minden méretben rengeteg mintával és designnal találkozhat a vásárló nálunk.

A másik fontos termékkörünk a party termékek, melynél a fokozatos bővülés mellett nagy és komoly lépés volt, amikor elhatároztuk, hogy saját márkás termékeket kezdünk el gyártani. Szerettünk volna kedvező áron, egyedi designnal, anyanyelvi felirattal, kínálni party termékeket vásárlóinknak. Így született meg a Party 4U termékcsalád, ami nagy sikernek örvend azóta is.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink között, melyeket üzleteinkben vehetnek igénybe vásárlóink, a léggömbök héliummal való töltésétől – születésnapok, esküvők, céges rendezvények, partyk teljes körű dekorálásáig mindent megtalál.

  • Egyedi léggömbszobrok készítése
  • Ajándékcsomagolás léggömbben
  • Látványos léggömbrobbantás
  • dekorációk teljes körű tervezése és kivitelezése – magányszemélyeknek is
  • Saját logós léggömbök szitázása

Küldetés

Számunkra a party nem csak egy terméket, szortimentet jelent, hanem egy hivatást. A lufik számtalan lehetőséget és kreativitást rejtenek, legyen szó akár dekorációról vagy egy léggömbszoborról.

Azon dolgozunk, hogy vásárlóink egyedivé tegyék rendezvényeiket, ünnepeiket, és a mindennapokból különleges eseményt varázsoljanak.

A legnagyobb motiváció és elégedettség számunkra a vásárlóink MOSOLYA, amit egy szép lufiból készült alkotás vagy akár egy héliummal töltött mókás fólia lufi csal az arcukra.

Hiszünk benne, hogy elkötelezettséggel, szakértelemmel, vevőközpontú gondolkodásmódunkkal és szolgáltatásunk minőségével hozzájárulunk a minőségi party kultúra fejlesztéséhez és terjesztéséhez Magyarországon.

Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra kellemes vásárlást, jó böngészést kívánunk.

 

Egyéb üzeltek