Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-20.00

PEPCO

PEPCO

Mon - Sat: 9.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.pepco.hu

+3620 326 4398

Kereskedelem: Ajándék, Cipő és bőr kiegészítők, Divat, Egészség és szépség, Fehérnemű és ékszer, Gyermek, Otthon

A dél-afrikai Pepkor befektetési holding 1965 óta irányít kiskereskedelmi üzleteket Európában, Afrikában és Ausztráliában. Jelenleg több, mint 3.000 üzlettel rendelkezik, munkavállalóinak száma eléri a harminc ezret.

A Pepco elsősorban ruházati termékeket árusít, kiegészítőkkel, a lehető legolcsóbban.  A Pepco ugyanakkor szezonális-, irodai- és lakberendezési termékeket is értékesít, valamint cipőt is kereshetünk majd az üzleteiben.

Ahogy a cégismertetőjükben írják: “Szeretnénk Európa legnagyobb, legolcsóbb, legismertebb ruházati és háztartási cikk üzlethálózatává válni, a legkiválóbb vásárlási lehetőségeket biztosítani a legalacsonyabb áron és a legjobb kiszolgálással. Szlogenjük: Többet kevesebbért!”

2015 év elején a magyarországi terjeszkedés mellett döntött a cégóriás, hogy a régióban Lengyelország, Csehország és Románia után nálunk mutassák be termékeiket a vásárlóknak.

A PEPCO megjelenésével a városunkban újabb, nagyszerű lehetőséget kapunk, hogy jó minőségű ruházati és háztartási termékeket vásárolhassunk kitűnő árakon.

 

Egyéb üzeltek