Üzletközpont:
Mon - Sat: 9:00 - 20:00; Sun: 10.00-20.00

STYL Fashion

STYL Fashion

Mon - Sat: 9.00 - 20.00
Sun: 10.00 - 18.00

http://www.styl.hu

+3694 341 548

Kereskedelem: Divat

styl@styl.hu

A Styl Fashion Kft a személyre szabott elegáns öltözékek megtervezésével és elkészítésével foglalkozik. Székhelye Vas megyében, Szombathelyen az Ipari Parkban, a Puskás Tivadar utcában található.

Vállalkozásunk 600 főt foglalkoztat, többségében szakképzett varró, vasaló és szabász munkatársakat. Naponta közel 1400 darab termék hagyja el gyártósorainkat. A magas minőségű felsőruházati kollekciókat főként Nyugat-Európai divatcégek megrendelésére gyártjuk.

A hölgyek termékeinket St-Emile, Carven, Scapa, Bogner, Darel, Erny Van Reijmersdal és Pauw címkékkel találhatják meg főként az európai divatházakban.
Az urak Tommy Hilfiger, Féraud, Dormeuil, BML, Without Prejudice, Bogner, Paul Smith és Chevignon márkacímkés termékeinket viselik.
Saját fejlesztésű modelljeinket STYL márkanévvel forgalmazzuk.

Termékeink a legjobb minőségű szövetek felhasználásával készülnek. Széles méretválasztékunknak és egyedi gyártási szolgáltatásunknak köszönhetően egyéni testméretekre szabott termékek is elhagyják gyártósorainkat. Termékpalettánk mindig az aktuális divatirányzatot nyújtja és széles modellválasztékot mutat be.

Cégünknél a szellemi és fizikai dolgozók egyedülálló munkája eredményezi azt, hogy a vásárlók kezébe kifogástalan termék kerüljön.

Üzemünkben a fejlett technikát szakértő kezek segítik, melyekben benne rejlik mindaz a tudás, mellyel hajdan a régi szabómesterek dolgoztak. A termék előállítását kísérő folyamatokat képzett és tapasztalt kollégák irányítják. Tudásunkat megosztjuk egymással és a pályakezdőkkel. A Styl Fashion Kft jó kapcsolatot ápol a ruhaipari tanulók képzőhelyeivel és számos felsőoktatási intézményből érkezett végzős hallgató szakmai vezetését vállalja.

Legújabb üzletünkben, az Atrium Family Center Szombathely bevásárlóközpontban, szakértő eladóinkkal várjuk a minőségi öltönyök, kosztümök és kiegészítők szerelmeseit!

Kígyózó sorok, megtelt parkoló a Vas Népe kuponnapon

Közzététel dátuma: 08.05.2017

Minden kedves Vásárlónknak köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk május 6-án, élt a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárló napjának kedvezményeivel. Az alkalomból 15 üzletünk kínált jelentős kedvezményeket a látogatóknak.   Olvass bővebben a sikerről IDE kattintás után!

Megnyílt a kibővített, STYL divatüzletünk!

Közzététel dátuma: 03.08.2016

Augusztus 1-jén, ünnepélyes keretek között, újra megnyitotta kapuit az immáron 170 m2-en működő STYL, elegáns divatüzletünk. A jól ismert, elegáns női- és férfiruhákat gyártó cég, 1 évvel ezelőtt nyitotta meg üzletét az Átrium Family Center Szombathely bevásárlóközpontban. 12 hónap alatt meghódította a város és vonzáskörzet igényes vásárlóit, a STYL, a Casa Moda, a Meyer termékeivel […]

Egyéb üzeltek