A divat nem csak a hölgyeknek szól!

Kényelmes hétköznapokra fel!

 

KEDVES URAK, A DIVAT NEM CSAK A HÖLGYEKNEK SZÓL!

 

Ahogy ígértük a férfi vásárlóinkat sem hagyjuk ötletek nélkül, hiszen tavasszal nekik is jár egy kis ruhatárfrissítés.

Napjainkban már a férfi divat is egyre változatosabb. Sokkal merészebb színeket és fazonokat látni. Az erősebbik nem nagyobb kreativitást visz az öltözködésbe. Kísérletezgetnek, nyitottabbak az új dolgokra. A kényelem mellett a minőség is fontos számukra.

Aztán vannak, akiknél a fő szempont a lazaság. A tornacipőtől soha nem válnának meg. Az egyszerű basic pólók kötelező darabjai ruhatáraiknak és egy jó farmert bármilyen alkalomkor képesek viselni. Ők a Family Centerben mindent megtalálnak. Legyen szó egy praktikus tavaszi dzsekiről vagy egy kényelmes cipőről.

 

 

Feliratos dzseki Devergo a Bla Bla üzletben, Khaki zöld cipő Blend a STAGE üzletben, Rainforest pulóverkabát Napapijri a DB Fave üzletben, Fehér póló és piros mellény Balance a Bla Bla üzletben, Farmer (fent) Blend a STAGE üzletben, Királykék edzőcipő Under Armour a Hervis áruházban, Kék és fekete farmer DB Fave üzletben, Fekete feliratos póló BlaBla üzletben, Napszemüvegek Retro Optikában Csíkos póló és fehér sportos bőrcipő a DB Fave üzletben vásárolható meg.

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke