A LEGMENŐBB DARABOK KISFIÚKNAK

A gyerekek se maradjanak ki a divatból! A felnőtt divathoz hasonlóan a legkisebbeknél is van trendkövetés!

A szülők pedig szívesen látják gyermekeiket ultra cuki és menő-manó ruhákban.

Most mutatunk néhány olyan darabot, amit még azok a fiúcskák is szívesen fel fognak venni, akik nem szeretnek öltözködni és minden reggeli készülődés igazi „harc”.

 

 

A gyereknél az az első számú szempont, hogy divatos legyen a ruha. Esetükben fontos a kényelem, a funkció és valljuk be az ár is, hiszen még a legújabb, legszebb pulóver is egy szempillantás alatt kiszakadhat játék közben, arról nem is beszélve, hogy gyorsan ki tudják nőni a ruháikat.

 

 

Az sem tartozik az utolsók közé, hogy a gyerkőcök tetszését elnyerje és szeressék viselni. Hiszen a legkisebbek között is vannak, akiknek már határozott elképzelései vannak a divatról és arról, mit szeretnének felvenni.

 

 

De nézzük is meg, hogy a fiúkat milyen menő darabok várják a Family Center üzleteiben. Csak két szó az aktuális fiú divatról: vagányságból ötös! Legyenek óvodás vagy kisiskolás korúak, mindegyikük szereti, ha bevágódhatnak társaiknál és ezekben a ruhákban garantált lesz a siker. Mintás és feliratos felsők mindig nagy népszerűségnek örvendenek, de a kabátok terén is van miből válogatni.

Amikor felnőtt darabok mini kiadásait látjuk mindig olvadozunk. Pont ilyen a prémgalléros farmerkabát is, ami tavasszal igazi aduász lesz.

A lényeg, hogy minél színesebbek legyenek a ruhák, sok-sok printtel.

 

 

 

Ha esetleg a legkisebb vásárlóink is látták az ajánlót és rögtön bevásárlóközpontunkba szeretnének jönni, keressék a C&A, a Pepco és a Hervis üzleteit, ahol ezek a darabok elérhetőek!