Az elegáns stílus tökéletes első benyomás.

Bármilyen alkalomra.

 

Ami soha nem megy ki a divatból az az elegancia. Az ízléses megjelenésnek nincs párja. Már egyre több férfin látni ballonkabátot, mokaszint és igényes öltönyt. De ezeket a darabokat viselni is tudni kell! Elegáns darabok vásárlásakor a legelső szempont, amire figyelni kell, a megfelelő méret.

Hiába tetszik egy zakó, ha nem passzol tökéletesen. Ha egyedül nehéz eligazodni a fazonok között, az üzletekben szakképzett eladók segítik a vásárlókat, hogy biztosan a legtökéletesebb darabbal térjenek haza. A színek terén egy szürke öltöny mindig jó választás, mert bármilyen árnyalatú inggel kombinálható.

Mi az, ami nélkül nincs elegáns megjelenés?

A helyes válasz a nyakkendő. Ebben lehet bátornak lenni, de ha egy komoly üzleti megbeszélésre megyünk, inkább az öltönyünk színével megegyező legyen. Ahogy mondani szokás, egy emberről sokat elárul a cipője. Az elegáns stílushoz egy Derby típus megfelelő választás, de ha megjelenés elvisel egy kis lazaságot, akkor a bőr mokaszin is szóba jöhet.

 

 

Öltöny és ing Stage, Mintás nyakkendő és ingek (fent) STYL, Mokaszin és bőröv Stage, Kék pulóver és ing STYL, Ballonkabát Drykorn DB Fave, Fekete bőrcipő CCC, Barna fűzős bőrcipő Stage, Díszzsebkendő STYL, Barna Pénztárca és mandzsettagomb Stage

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke