AZ ÜNNEPEK UTÁN SEM MARADHAT EL A CSILLOGÁS

Még az ünnepek javában bennünk élnek és nehéz visszazökkeni a hétköznapokba, viszont így sem maradunk események nélkül, hiszen január 6-tól kezdődik a farsangi és a báli szezon.

Szerencsénk van, ha a meghívóban feltűntetik a dress code-t, ami alapján könnyebb kiválasztani a megfelelő darabokat, azonban, ha ez elmarad, egész tanácstalanok is lehetünk.

 

Nem fogjuk kényelmesen érezni magunkat, ha alul vagy esetleg túlöltözzük a többi vendéget. Ha a meghívóban azt látnánk, hogy ’black tie’ vagy ’white tie’ az elvárt öltözék, akkor a következő összeállításunk nem állja meg a helyét. Ezekben az esetekben kizárólag estélyiben vagy nagyestélyiben szabad megjelenni, az uraknak pedig szmokingban. Azonban, ha ennél kötetlenebb az esemény, az általunk ajánlott szettekben nyugodtan elmehetünk.

 

Férfiak esetében nem kell túlbonyolítani a dolgot. Inkább azt emelnénk ki, hogy mit kerüljenek. A farmernadrág, póló, pulóverek, dorkók és hagyományos utcai cipők egyértelműen tiltólistán vannak. Igazából minden olyan, ami a casual viseletbe tartozik! Azonban egy stílusos öltöny biztos befutó lesz. Inkább az ingek és egyéb kiegészítők terén lehetnek kreatívok az urak. Amivel öltözékük i-betűjére feltehetik a pontot, az a nyakkendő.

A hagyományos nyakkendők esetében arra érdemes figyelni, hogy a szín harmonizáljon az inggel és az öltönnyel vagy ha merészebbek, akkor akár teljesen el is üthet.

Ha a hagyományos nyakkendőt unalmasnak tartanák, meg lehet próbálni a nagy visszatérőt, a csokornyakkendőt is. Attól igazán egyedi lesz az összhatás.

A hölgyek azért több energiát fektetnek abba, hogy megálmodják, milyen darabokba menjenek egy-egy eseményre. A választásnál midig a ruhák kerülnek az első helyre. De, ha egy picit a dobozon kívül gondolkodunk, akkor számításba jöhetnek az overálok is, főleg, ha egy csillogó, ünnepi felsővel párosítjuk. Elsőre szokatlannak tűnő összeállítás egyáltalán nem hétköznapi, de mégis csinos és elegáns. Amivel még igazán fel lehet dobni az összképet, azok a csillogó ékszerek és egyéb hozzávalók. Még mindig nagyon mennek a különböző hajcsatok és fejdíszek. Ezeket ebben a szezonban igencsak ki lehet használni és nem is kell bonyolult hajkölteményeket kreálni, mert önmagunkban is szuperül fognak mutatnak néhány laza lokni kíséretében. Persze mint mindig, most is az a fontos, hogy érezzük jól magunkat azokban a ruhákban, amiket kiválasztunk!

 

Az, hogy a báli szezon kezdetét vette szerintünk egy szuper dolog, mert amíg az üdítő tavaszt várjuk, mulathatunk egy-két alkalommal. Az viszont még jobb, hogy üzleteinkben már elkezdődtek a leárazások, így akkor is megéri kilátogatni hozzánk, ha épp nem a báli szezonra készülünk.

 

A Family Center Szombathely bevásárlóközpont 2020-ban is várja kedves vásárlóit!