Bebizonyítjuk, hogy télen is lehet csinosan öltözni!

A nőknek legtöbbször gondot jelent télen, mit vegyenek fel. Nem egyszerű egyszerre nőiesnek lenni és nem jégcsappá fagyni.  Vannak azok a nők, akik inkább a divat oltárán áldozva bevállalják a didergést, de nem mondanak le a csinos darabokról. Vajon van kompromisszum?

 

 

A kérdésre, hogy télen lehet-e ruhát hordani úgy, hogy ne fázzunk meg, a válaszunk egy határozott igen! De kezdjük az alapoknál! Semmi esetre sem szabad megfeledkezni a vastag harisnyáról. Ami nem csak melegen tart, hanem a lábakat is formálja. Aztán nem árt egy strapabíró lábbelit is beszerezni, amiben akár az itt-ott csúszósabb részeken is kényelmesen lehet lépkedni. Egy markáns fekete bokacsizmánál nem kell csak farmerben gondolkodni. A western-hatású csizmához választhatunk egy hosszabb egyberuhát is, ezzel a nőies vonal érvényesülni fog.

 

Persze így még mindig reszketnénk a hidegben. Amivel feltesszük az i-re a pontot az a kabát. Vannak rendkívül csinos darabok, de azoknak általában nem sok hasznuk van. Aztán ott vannak az idén oly trendi pufikabátok. Divatosak, de inkább Michelin babának érezzük magunkat bennük. Viszont egy prémes motordzseki – ami az bőrdzseki téli kiadása – egyszerre meleg és menő is. A klasszikus szövetkabát mellett jó helye lesz egy ilyen fazonnak. A puha bélés ölelésében sosem fogunk fázni.

Ha tényleg beköszöntene a sarkvidéki hideg egy vastag sálat és kesztyűt is segítségül hívhatunk, illetve a fejfedőről se feledkezzünk meg! Erre már adtunk néhány tippet egy korábbi bejegyzésünkben!

EXTRA TIPP: ezeket a darabokat karácsonyi ajándéknak is el tudjuk képzelni, de hamarosan hozzuk az ajándékötleteket is, hiszen vészesen közeledik a karácsony.

A szettek lelőhelyei: C&A, DB fave