Egy szoknya három élete

Egy nyerő ruhadarab több stílusban is megállja a helyét!

 

A variációk száma majdnem végtelen. Három különböző stílusú szetten keresztül mutatjuk meg ennek a pöttyös szoknyának a variálhatóságát. Talán elsőre nem is gondolnátok, mennyi mindent ki lehet hozni egy darabból, hány öltözet kulcsszereplője lehet.

 

Csak csajosan

 

Egy szombati ebédhez vagy egy barátnős találkozóhoz is ideális lehet. Mintát mintával párosítani és hozzá még egy ezüst magassarkút felvenni egyáltalán nem túlzás. A sikkes napszemüvegről és a mindent elrejtő táskáról se feledkezzetek meg, de semmiképpen se a feketéhez nyúljatok.

 

Fotó: Kondor Noémi

 

Azok a 80-as évek

 

Ebben az összeállításban minden megvan, ami nem hétköznapi. Merész formájú napszemüveg, piros farmerkabát, vibráló színű táska, de éppen ettől lesz vagány. A ráadást pedig a fehér sportzokni adja. Amolyan időutazást tesztek, ha kipróbáljátok ezt a stílust.

 

Fotó:Kondor Noémi

 

Irodai belépő

 

Ha már a lazább szetteket kipipáltuk, gondoljunk a munkahelyi megjelenésre is. Természetesen a munkakörtől is függ, ki milyen ruhát viselhet, de úgy gondoljuk, hogy egy irodai öltözék esetében stylistunk összeállítása teljesen megállja a helyét. A fekete kosztümöt most hagyjátok a szekrényben!

 

Fotó: Kondor Noémi

 

Ebben a jó időben akár ki is tudjátok próbálni valamelyik szettet, hiszen minden darab megvásárolható a Family Center Szombathely üzleteiben.