EGY SZOKNYA MINDENEKFELETT: A FEKETE RAKOTT

Azt lehet mondani, hogy a pliszírozott szoknyák a női gardróbok nélkülözhetetlen darabjai. Szezonról szezonra feltűnnek és ezzel nincs is semmi gond! Izgalmas szoknyafazon, ami már magában sem snassz vagy unalmas.

 

 

Ezt a kulcsdarabot bármilyen alkalomra fel lehet venni, ráadásul rengeteg kiadásban kerülnek a boltokba. A színek, a minták, a szövetek és a stílusok széles választékával találkozhatunk, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetsző darabot.

 

Elsőre talán bonyolultnak tűnhet, amikor azt mondjuk, hogy bármivel párosítható, de ha megvan a megfelelő hosszúság és redő mérete, a kedvenc szín, akkor nem is lesz ez olyan nehéz.

 

Hogy ne csak írjuk arról, hogy tényleg bármivel fel lehet venni, meg is mutatjuk, hogy mire gondolunk.

 

 

 

 

A nőies rakott szoknyának ideális társa lesz egy meleg kötött pulóver. Utóbbit általában farmerrel szokás hordani, de most vegyünk egy 180 fokos fordulatot és gondoljuk újra ezt a darabot is. Pont a pulóver melegsége és a lágyan eső szoknya kontrasztjától lesz izgalmas az egész.

 

Attól nem kell tartani, hogy a hosszabb szoknyában és a méretes pulóverben terjedelmesebb lesz az alkat. A lényeg az egyensúly! Magasabb hölgyek nyugodtan viselhetik lapos vagy magas sarkú cipőkkel, de akár sneakersszel is. Akik alacsonyabbak, nekik érdemes magasabb sarkú lábbelit választani, csizmából akár egy zokni felsőrészű darabot, ami szépen követi a lábak vonalát. Ettől magasabbnak fognak tűnni és nem mellesleg ultra-nőies is.

 

 

A másik lényeges szempontot a színek jelentik. Érdemes a letisztultságra törekedni és alapszíneket választani, így nem lesz erőltetett vagy harsogó a megjelenés. A fekete és teveszín remekül kiegészítik egymást. De aki bevállalósabb az még felvehet egy metálos mellényt is. Ugye, hogy működik a ’bármivel lehet venni’ dolog?! Mi megmondtuk!

 

 

Minden darab fellelhető a Family Center Szombathely üzleteiben, ahol még mindig tartanak a giga-akciók és kedvezmények.