Első a kényelem!

A komfort és a legmenőbb formák a lábadnak.

 

 

Sportcipőt csak edzőteremben lehet viselni! Ezt a kijelentést gyorsan felejtsük is el! Ne csak az edzőnadrág és a farmer jusson eszünkbe, amikor a sneakerekre gondolunk.

Manapság a sportos lábbelik mindenhez és mindennel párosíthatók. Legyen szó egy kosztüm nadrágról, szoknyáról vagy ruháról. Nincs is olyan márka, ami ne rukkolna elő valamilyen vagány sportcipővel és ez nincs másként a Family Center Szombathely Bevásárlóközpontban található üzletek esetében sem. Nyilván nem kell túlzásokba esni és nem kisestélyivel kell felvenni ezeket a cipőket, azonban azt kijelenthetjük, hogy ez a komfortos trend már több éve töretlen népszerűségnek örvend.

A Family Center Szombathely Bevásárlóközpont tavaszi-nyári kínálatában a vibráló színek mellett megtaláljuk a finom pasztelles árnyalatokat is.

 

 

 

Azoknak sem kell aggódni, akik a nőiesebb darabokat kedvelik, hiszen az apró, finom részletekkel – mint gyöngyös díszítés vagy hímzés – gazdagított lábbeliket biztosan képtelenek lesznek ott hagyni a boltban.

A színek és díszítés mellett a minőség is nagy hangsúlyt kap. Komfortos talpkialakítás, minőségi bőr felsőrész gondoskodik arról, hogy akár mindennap rójuk bennük a kilométereket.

 

 

 

Nem csak a divattippekért, hanem a folyamatosan frissülő akciókért és ajánlatokért is érdemes követni a Family Center Szombathely honlapját és Facebook oldalát!