EXPRESSZ AJÁNDÉKÖLTELEK TANÁCSTALANOKNAK – 1. rész

Ha belegondolsz év közben sokszor előfordul, hogy meglátsz valamit és felcsillan a szemed, hogy ez a cuki bögre karácsonykor jó lesz tesónak, vagy azt a sálat majd anyának megveszed. Aztán telnek-múlnak a hónapok és hipp-hopp itt lesz a december. Ilyenkor viszont elég sokan teljes pánikban vannak, hogy mivel lepjék meg a szeretteiket. Ha te is ezt a csoportot erősíted, aggodalomra semmi ok, mert az ajándékötletek rovat első részében biztosan találni fogsz néhány tetszetős apróságot.

’Baby it’s cold outside”

 

Legyen szó a lánytesódról vagy az egyik barátnődről, bármelyik örülne egy prémes kesztyűnek, amiben a karácsonyi vásáron még a forró csoki szürcsölgetése is egyszerűen fog menni, mert az ujjakat melegítő rész lehajtható. S ha már a meleg italoknál tartunk egy szép bögrének kortól függetlenül minden nő örül, főleg, ha valami kedves felirat van rajta!

 

Puhaság és elegancia

 

A hideg téli estéken a hölgyek szeretnek bekuckózni. Az otthon melegénél nincs is kellemesebb, azonban, ha mégis ki kell lépni az utcára, ugyanúgy vágynak a melegségre. Ha családodban vagy barátikörödben van olyan, akiről tudod, hogy rendkívül fagyos, neki remek választás lesz egy hatalmas pihe-puha sál. S nehogy a sötét, komor színekhez nyúlj, válassz élénk árnyalatokat, amire, ha rá néz, biztosan elfelejti a didergős időjárást.

 

Na és még mit szeretnek a nők?

Hát a különböző kozmetikumokat és parfümöket. Otthon ezekből biztosan szép számmal van, a női táskákban pedig legtöbbször jobbra-balra hánykolódnak. Ezért egy szép bársony táska garantált siker lesz, amiben minden kincset el lehet pakolni.

S ha már ennyire ízléses darabra csapsz le, akkor két legyet is üthetsz egy csapásra, hiszen akár a karácsonyi parti szett kiegészítője is lehet egy ilyen táska.

 

Apró ékszer, hatalmas öröm

 

Lehet nem is gondoltál rá, mert olyan hétköznapinak tűnik, azonban a bizsukból sosem elég!

Hiába van barátnődnek egy tucat otthon, valószínű, hogy pont olyan, amivel meg szeretnéd lepni, még nincs. Ráadásul hamarosan jönnek a szilveszteri bulik is, ahol majd boldogan fel tudja avatni. Ha körbenézel az üzletekben nem az lesz a gond, hogy nincs választék, hanem majd legszívesebben az összeset elhoznád.

 

 

Akkor sincs veszve semmi, ha ezek után is teljes tanácstalanságban vagy.

A Family Center Szombathely Bevásárlóközpont valamennyi üzletében elérhetőek az ajándékkártyák. Most már tényleg nincs más dolgod, mint, hogy felénk vedd az irányt és beszerezd az ajándékokat!

 

Kellemes vásárlást!