FÉRFIAS KIEGÉSZÍTŐK A MINDENNAPOKRA

A modern férfi megjelenéséből nem hiányozhat néhány alapvető kiegészítő sem. Legyen szó a hétköznapokról vagy egy hivatalos eseményről, vannak olyan apróságok, amik elengedhetetlenek. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyenek is ezek a kiegészítők. Érdemes figyelni a minőségre és online vásárlás helyett, betérni az üzletbe és körültekintően kiválasztani a legjobbakat.

 

Egy kényelmes cipő

Sokan a cipőre nem kiegészítőként gondolnak, azonban annak stílusa is nagyban befolyásolhatja a teljes öltözéket. Mindenképpen olyat érdemes választani, ami tükrözi a viselője egyéniségét és közel áll az életviteléhez. Azonban akár az elegánsabb vonal a kedvenc, akár a lazább sneakerek, egyre mindenképpen figyelni kell: a cipő mindig legyen ápolt és tiszta! Egy gondozatlan lábbeli a legtökéletesebb outfitet is el tudja rontani.

 

Öv

Egy nagyon is praktikus kiegészítőről van szó, hiszen, ha nem is passzol tökéletesen derékban egy nadrág, az övvel ezen lehet segíteni. Vannak, akik nem szeretik, de bizony, ha egy nadrágon van az övnek bújtató, akkor viselni kell, főleg, ha még az inget is betűrve hordják! Övből mindenképpen a minőségre kell törekedni. Egy bőr öv hosszú éveken át kitart. A stílus viszont itt sem elhanyagolandó. Farmerhez egész nyugodtan lehet bármilyen szín párosítani, az öltönynél már vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartani.

 

Szemüveg

A szemüveg öltöztet, karakteresség tudja tenni az arcot. Aki szintet szeretne emelni a stílusán, az figyelhet arra is, hogy a kiválasztott ruhadarabokhoz és a többi kiegészítőhöz passzoljon a szemüveg. A bevált klasszikus fazonokkal nem lehet mellé nyúlni, de szerintünk egy modernebb forma is belefér. Annyira kell figyelni, hogy az arc formájához passzoljon a keret.

 

Táska

 

Korábban már mutattunk egy bőr hátitáskát, amiben a laptop mellett számos más dolog is elfér. Rendkívül praktikus és trendi is. De ha nem szeretnék a fél életüket egy táskába csomagolni, akkor kisebb megoldásokat is lehet választani. Nem kell ám a retro hasitasira gondolni. Az már a múlté. Helyette vannak modern köntösbe bújtatott övtáskák is, amiket nem is biztos, hogy a derékon kell viselni. Sokkal trendibb a képen látható megoldás.

 

Az igényes férfi kiegészítők mind megtalálhatók a Family Center Szombathely bevásárlóközpont üzleteiben: Styl, Bla Bla, DB fave, Retro Optika