Fogadj örökbe egy fát!

Október 2-án ültessünk együtt fát a jövőnkért!

 

 

Akarsz tenni valamit a klímaváltozás ellen?

Felelősséget érzel azért, hogy a gyermekeink és az ő gyermekeik is egy élhető világban nőjenek fel?

Keresed a lehetőségét annak, hogy miként óvd a környezetet, javíts egy kicsit a világon?

Csatlakozz hozzánk október 2-án és fogadj örökbe egy fát!

 

Gyermekprogramokkal, ismert emberekkel várunk ezen a szombaton délelőtt a klímavédelem és a természetvédelem jegyében.

 

Ha Te is a sajátodnak érzed a klíma- és természetvédelem ügyét, lehetőséged lesz elültetni -a Family Center Szombathely közösségi parkjában- egy fát abból a 45-ből amelyet az Örökzöld Kertészet ajánlott fel a Klíma- és Környezetvédelmi Nap megrendezésére.

 

Gondozd, ápold és látogasd meg a fát rendszeresen, amit ültetsz majd nálunk, fogadd örökbe! A közösségi parkot az őszi faültetést követően tavasszal padokkal, tavaszi virágokkal ékesítjük majd és hetente gondozzuk, hogy bármikor, amikor erre jársz örömet lelj a hűs lombok között. Megpihenj egy kicsit a dolgos hétköznapok közben és az általad ültetett fa árnyéka emlékeztessen arra, hogy egy kicsit TE is élhetőbbé tetted a világot.

 

Gyere a családoddal az alkalomra! Délelőtt 10 órától, 13 óráig a legkisebbeknek a Bonaventúra Gyermektáborok csapata készül játékos vetélkedővel, virágültetéssel.

A gyerekek gyakorolhatják például játékosan a szelektív hulladékgyűjtést, kipróbálhatják a növényültetést (az elültetett virágokat haza is vihetik, otthon is gondozhatják tovább), rajzolhatnak és nyerhetnek izgalmas versenyekben apró ajándékokat  és egy egész délelőttön át játékosan ismerhetik meg a környezetvédelem alapjait.

A felnőttek közben elültethetik a kiválasztott fát, vagy bokrot, közösen építhetik velünk a közösségi parkot, amely mindenki számára megmutatja, hogy apró tettekkel is lehet felelősen tenni a tisztább levegőért, klímavédelemért.

 

A részletekről és a programról szeptember 20-tól folyamatosan itt, a weboldalunkon, az Instagram és Facebook oldalunkon tájékoztatunk.

 

Kövess minket és biztosan nem maradsz le a részletekről!