NYITVATARTÁS:
H-SZ: 9.00-20.00
VAS: 10.00-18.00
TELEFON:
+36 30 641 0653
FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
//KÉSZPÉNZ //BANKKÁRTYA 

A Fressnapf Áruház szakképzett csapata sok szeretettel várja Önt és kedvenc háziállatát, legyen szó kutyáról, macskáról, kisemlősről vagy akvárium/terrárium lakókról!

 

Miért érdemes Hozzánk betérni?

Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként ma már 48 áruházunk van szerte az országban. Kínálatunkban az ismert kereskedelmi márkák mellett a „saját márkás" Fressnapf termékek színes palettája is megtalálható az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig.

Széles választékot kínálunk az állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutya- és cicajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállítóboxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk.

Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a logikai játékok, kutyaparfüm, kutyapelenka vagy a macskák számára készült ásványvíz.

Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a vásárlást.

Hiszünk abban, hogy állat és gazdi között valódi partneri viszony van, és mi ehhez a viszonyhoz szeretnénk megadni a lehető legtöbb segítséget. Házi kedvenceinknek annyi jót köszönhetünk. Igazán a legjobbat érdemlik tőlünk.

 

Kattintson az alábbi linkre és tekintse meg a Fressnapf aktuális akciós ajánlatait! http://www.fressnapf.hu/shopmail/

 

Szolgáltatások: Szakértői Tanácsadás, Fressnapf Egészségközpont: http://www.fressnapf.hu/egeszsegkozpont/

 

Ajándékkártya: Tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártya vásárolható az üzletben.

 

FRESSNAPF saját márkák: (Kattints a képre és nagyban láthatod!)