Hűvösebb napokra

A ballonkabát lehet az outfit koronája a hűvösebb, tavaszi napokon.

 

Van egy darab, amit egy szezonban sem tudunk figyelmen kívül hagyni. Biztos, hogy a többségnek egyből a farmer jutott eszébe. Bárhol bármikor bármivel viselhetjük! De ne csak a nadrágra gondoljunk. A hölgyek kortól függetlenül bátran hordják! Akár egy fehér blúzzal vagy egy vékony kötött pulcsival kényelmes ám csinos lesz az összhatás.

A tavasz másik nagy slágere a finom pasztellszín: púderrózsaszín, világoskékek és zöldek, amikkel egy csipet romantikát csempészhetünk a mindennapjainkba. Mint minden évben, most is visszatér a szintén alapdarabnak számító ballonkabát is.

Egyre azonban mindig ügyeljünk! A cipő színe legyen összhangban a ruhadarabokkal, így a lábbelik terén is inkább a halvány árnyalatokkal érdemes bővíteni a gardróbot.

Kiegészítők terén mindent szabad. Sok helyen itt is visszaköszönnek a lágy, szolid színek és formák. Ha pedig nincs kedvünk a fülbevalókhoz, megjelenésünket egy csinos napszemüveggel is feldobhatjuk és azt se felejtsük, hogy a szemüveg amellett, hogy óvja a szemünket, még öltöztet 

 

 

Ballonkabát Drykorn DB Fave, Pulóver és farmerszoknya C&A, Cipő CCC, Fülbevaló C&A, Napszemüveg Tom Ford Retro optika

 

A további kínálatért érdemes kilátogatni a Family Center Szombathely bevásárlóközpontba, ahol a közeledő Vas Népe Kuponnapok (2019. március 8-10.) alkalmával szuper áron lesz lehetőség megvásárolni a tavaszi kollekciók legújabb darabjait! S valljuk be, hogy egy szép, új darabhoz kedvezménnyel hozzájutni dupla öröm.

 

A férfi vásárlóknak sincs oka a pánikra. A következő divatajánlóban az aktuális férfi trendekből fogunk szemezgetni.

 

Fotó: Kondor Noémi

Smink: Pirka Eszter

Styling: Kovács Delinke

Modell: Kenéz Kata

Szeretettel várunk!