KÖZELEDIK A NŐNAP! TE HOGYAN FOGOD ÜNNEPELNI?

Március 8-án a nemzetközi nőnapot ünnepeljük. Ezen a napon a hölgyeknek apróbb ajándékokkal, virágokkal kedveskednek.

A nők pedig közös programokat, élményeket szerveznek barátnőikkel.

 

 

A képen látható darabokat a Hervis, C&A, DB fave üzleteiben találjátok.

 

Ilyenkor sokan egy kellemes vacsora mellett beszélgetnek egy jót, talán meglátogatnak egy zenés helyet is, ahol hajnalig táncolhatnak. Vannak, akik a kényeztető programokat választják és egy közös wellness program mellett döntenek. A lehetőségek száma végtelen.

 

 

Azonban vannak olyan programok is, amikhez ki sem kell mozdulni a lakásból. Ilyenkor felvehetitek a legkényelmesebb otthoni darabjaitokat, amik melegek és pihe-puhák. De azért annyira adjátok meg a módját a csajos napnak, hogy nem kinyúlt mackónadrágban és pólóban lesztek.

 

 

De nézzük is meg, hogy otthon mivel tudjátok elütni az időt.

 

 

Filmnézés

Nincs is annál jobb, mint amikor a kedvenc romantikus filmjeiteket újranézitek és még a sokadik alkalommal is el tudjátok sírni magatokat egy-egy megható jeleneten. Ez a barátnőkkel sokkal jobb. Vegyétek körbe magatokat kedvenc nassolnivalóitokkal és kezdődhet a filmmaraton! A zsebkendőt ne felejtsétek!

 

 

Olvasóklub

Ha hasonló az ízlésetek, akkor jó ötlet, ha kiválasztotok egy letehetetlen regényt, amit aztán közösen kielemeztek. Halk zene és egy finom bor még jobban emelni fogja a hangulatot!

 

 

Vacsoracsata

Csillogtassátok meg főzőtudásotokat! Minden fogásnak legyen felelőse, majd a végén értékeljétek az ételeket.

 

 

Otthoni wellness

Ha nincs lehetőségetek elutazni, akkor a wellnesst az otthonotokba is hozhatjátok. Biztosan jól fogtok szórakozni, ha kipróbáltok egy extrémebb sminket, egymás fodrászai vagy manikűrösei lesztek.

 

 

Ha pedig mégis úgy döntötök, hogy kimozdultok otthonról, akkor van még egy tippünk. Március 6-8. között újra Vas Népe-bevásárlónapok lesznek a Family Centerben. Ilyenkor számos üzletben kedvezmények várnak titeket. Ez arra is remek alkalom, hogy felfrissítsétek ruhatáraitok a tavaszi szezonra!

Találkozzunk hétvégén a Family Centerben!