KÖZELEG A TÉL - NÉHÁNY DARAB, AMI NEM HIÁNYOZHAT A FÉRFIAK RUHATÁRÁBÓL

Bár az urak jobban bírják a hideget, mégis nekik sem árt felkészülni a télre. Azonban az is igaz, hogy nekik azért egyszerűbb dolguk van. Néhány melegebb pulóver, pár vastagabb nadrág, egy-két menő cipő és már jöhetnek is a didergős napok.

 

A férfiak kevésbé a fazonokkal inkább a színekkel és a mintákkal, textúrákkal játszhatnak, éppen ezért direkt nem sötét darabokat teszünk nagyító alá. Ami nem maradhat ki a kínálatból az a pufi mellény. Praktikussága nem vitatható, azonban kizárólag sportos megjelenéshez ajánljuk.

A flanel ingekre szerintünk tízből tíz férfi azt mondja, hogy abszolút kedvenc. Laza, kényelmes viselet, általában kockás mintával párosu.

Aztán legyünk őszinték: nem mindig kell ingben járni és ilyenkor a sportos pulóverek tökéletesen megfelelnek és itt lehet egy-egy merészebb árnyalathoz is nyúlni.

 

Az alsóruházat terén tényleg nincs más választás, mint a nadrág. Az indigókék farmer mellé érdemes beszerezni egy vászonnadrágot is.  Egy vagy kettő indigókék farmer és melegebb vászonnadrággal már át lehet vészelni a szezont.

 

Olyan férfiaknak szóló trendajánlót nehéz lesz találni, ami ne említené meg a csizmákat és bakancsokat. Egy kényelmes, meleg és divatos bakancsnak mindenképpen helyet kell szorítani a szekrényben! Zordabb idő esetén figyelni kell, hogy a lábbeli vízálló is legyen, viszont száraz időjárásnál nyugodtan lehet a velúrt is választani.

 

S ha már néhány téli alapdarab megvan, nem szabad figyelmen kívül hagyni a kiegészítőket sem. Ahogy a hölgyeknek az uraknak is nem csak szüksége lesz sapkára, hanem a megjelenésüket is feldobják vele.

 

Bevásárlóközpontunkban férfi vásárlóink ezekben az üzletekben fogják megtalálni a legtrendibb darabokat: Blabla, DB fave, Hervis, Stage, Styl