LEGMENŐBB TÁSKATRENDEK AZ IDEI NYÁRRA

Válassz magadhoz illőt a széles kínálatunkból!

 

LEGMENŐBB TÁSKATRENDEK AZ IDEI NYÁRRA

 

Nem kérdés, hogy a nők imádják a táskákat. Az egyik legfontosabb kiegészítőnek számíanak és valljuk be sosem elég belőlük. Egy új szín, egy új forma rögtön rabul ejtheti a hölgyek szívét és képtelen lesznek ellenállni.

 

Az idei nyári táskatrendek talán minden eddiginél színesebbek. Vibráló, izgalmas árnyalatok, állatminták, változatos formák. Az üzletek polcain most inkább a kisebb méretű táskák várják a vásárlókat, amik egy városnézős nyaraláshoz ideálisak lehetnek, mert pont el tudjuk rejteni bennünk a legszükségesebbeket. Szinte mindenhol találunk állatmintás darabokat, amik még a legegyszerűbb összeállítást is feldobják. S ha már a nyárnál tartunk, akkor a fagyi színek is előtérbe kerülnek. Ezeket a kiegészítőket akár esküvőre is magunkkal vihetjük, mert pont azt a finomságot adják vissza, amiről ezek az események szólnak. Stílusban nem árt, ha közel állnak egymáshoz, de manapság arra sem kell akkora figyelmet fordítani, hogy a táska és a cipő színe ugyanolyan legyen.

Ha már nem bírjuk ezt a nagy meleget, irány a vízpart, ahova sokszor hatalmas pakkokkal érkezünk, mert nem szeretnék semmit sem otthon hagyni. De milyen egy ideális strandtáska? Legyen nagyméretű, hogy a naptejtől, a strandtörölközőn át még egy izgalmas könyv és magazin is elférjen benne. Legyen sok belső zsebe, hogy mindennek meglegyen a helye és az sem árt, ha még jól is néz ki.

 

Akár egy tote baget vagy vászontáskát is választhatunk, de most a legnépszerűbbek a szalma és fonott táskák.