MÁRCIUS 4-én FRESSNAPF üzletet nyitunk!

Március 4-én, reggel 9.00-kor megérkezik hozzánk az Állati Áruház!

 

Még pár nap és újra vásárolhatsz Szombathelyen a Fressnapf Állati Áruházban ám most a Family Center Szombathely bevásárlóközpontban! 

 

A Fressnapf Áruház szakképzett csapata sok szeretettel vár Téged és kedvenc háziállatod, legyen szó kutyáról, macskáról, kisemlősről vagy akvárium/terrárium lakókról!

 

Miért érdemes Hozzánk betérni?

 

Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként ma már 48 áruházunk van szerte az országban. Kínálatunkban az ismert kereskedelmi márkák mellett a „saját márkás" Fressnapf termékek színes palettája is megtalálható az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig.

Széles választékot kínálunk az állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutya- és cicajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállítóboxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a logikai játékok, kutyaparfüm, kutyapelenka vagy a macskák számára készült ásványvíz.

Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a vásárlást.

Hiszünk abban, hogy állat és gazdi között valódi partneri viszony van, és mi ehhez a viszonyhoz szeretnénk megadni a lehető legtöbb segítséget. Házi kedvenceinknek annyi jót köszönhetünk. Igazán a legjobbat érdemlik tőlünk.

Kattintson az alábbi linkre és tekintse meg a Fressnapf aktuális akciós ajánlatait! http://www.fressnapf.hu/shopmail/ Fressnapf

 

Szolgáltatások: Szakértői Tanácsadás, Fressnapf Egészségközpont: http://www.fressnapf.hu/egeszsegkozpont/

 

Ajándékkártya: Tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártya vásárolható az üzletben.

 

Fizetési módok: készpénz és bankkártya