MENŐ DARABOK A TÉLI SPORTOK SZERELMESEINEK

A síszezon már beindult és higgyétek el, hogy a havas lejtőkre ugyanúgy bekúszik a divat, mint a mindennapjainkba. Természetesen itt a praktikumra is figyelni kell! Szóval, ha síelni indultok, mutatunk néhány menő darabot, amivel a sípályákon biztosan ti lesztek a legstílusosabbak.

 

Ha azt szeretnétek, hogy a társaságotok messziről kiszúrjon titeket a lejtőn, akkor válasszatok feltűnő színeket. Ezekben az élénk árnyalatokban még a fogcsikorgató hidegben sem megy el a kedvetek.

Minél vibrálóbb, annál jobb és így biztos, hogy a figyelem középpontjába kerültök. Ahogy már írtuk ilyenkor a praktikum is az elsők között szerepel!

De nem kell aggódni, mert ezek a darabok nem csak trendiek, hanem tökéletes kényelmet nyújtanak sportolás közben. Rengeteg zseb és cipzár, szellőző nyílások gondoskodnak a komfortról.

 

 

Mi arról sem feledkezünk meg, ha leveszitek a síkabátokat, mert betértek egy forró italra a hüttébe. Itt is meghagytuk a színeket és még egy kis mintát is bele kevertünk. Színek és printek, amiktől nem lesz kaotikus az összkép, inkább menő! Arra viszont érdemes figyelnetek, hogy a kabát alatt is kényelmesen érezzétek magatokat, hogy a vastag pulóver ne akadályozzon a mozgásban.

 

 

Na és még mi a másik fontos dolog, amire figyelni kell?!

 

 

A szemünk védelme! A magaslatokban a nap sugarai erőteljesebbek, arról nem is beszélve, hogy a fehér lankákon visszaverődve vakítanak, ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően védjétek a szemeiteket. Hóesésben és szélben inkább a síszemüveget javasolnánk, de napfényes időben egy napszemüveg is elegendő, hogy védve legyetek a káros UV-sugárzástól.

 

 

Aztán még néhány hozzávalóról nem szabad megfeledkezni. Ilyen a sisak, a sapka és a kesztyű. Mindegyik fontos kiegészítője a síelős szettnek, így ezeket is gondosan válogassátok össze, amit játszó könnyedséggel megtehettek a Family Center Szombathely üzleteiben.

 

 

Mivel maximálisan figyelünk vásárlóinkra, ezért még pár dolgot megemlítenénk. Fényvédő krém a már említett nagysugarak ellen. Ugyanis bármilyen hihetetlen, de a hegyekben is le lehet égni. Ajakbalzsam a száraz levegő miatt és némi ropogtatnivaló, ha megéheznétek két csúszás között.

 

 

A téli sportoláshoz szükséges ruhákat és kiegészítőket pedig beszerezhetitek a Hervis, DB fave, Budmil és Retro optika üzleteiben! Most már biztosak vagyunk abban, hogy mindenkit felkészítettünk, így más nem marad hátra, minthogy kellemes időtöltést kívánjunk!