Mozgásra Fel! Bringázz szabadon!

Minden nap van alkalom egy jó bringázásra.

 

Az egészséges életmódra tekinthetünk úgy, mint egy hosszútávú befektetés, amit a testünk meg fog hálálni. Múlt héten a mentális feltöltődéshez adtunk néhány tippet, most pedig a test fittségére helyezzük a hangsúlyt. A téli időszakban hajlamosak vagyunk bekuckózni. Jobban szeretünk az otthon melegében maradni. Többet is szoktunk csipegetni, főleg az ünnepek alkalmával, aztán március környékén azon kapjuk magunkat, hogy bizony felszaladt néhány kiló, lustának érezzük magunkat, fáradékonyak vagyunk.

 

Ideje felrázni magunkat a téli álomból és a tettek mezejére lépni! Igyekeztünk olyan mozgásformákat összegyűjteni, amikből mindenki kedvére válogathat és még arról sem feledkeztünk meg, hogy ezekhez a sportokhoz csinos edzőruhákat is ajánljunk. Bár a mozgás a lényeg, de valljuk be, hogy sokkal jobban érezzük magunkat trendi darabokban, mint lógó pólóban és mackó nadrágban.

 

Kerékpározás

A kerékpározás nagyon népszerű. Sokan annyira szeretnek tekerni, hogy a napi közlekedéshez is ezt választják. A közlekedés mellett kiváló karbantartó is. Ha valakinek kevés ideje jut az edzésre, menjen kerékpárral a munkahelyére. A Hervis most újdonságokkal is szolgál a vásárlóknak. A megszokott modellek mellett most a elérhetőek a fixie (örökhajtós) típusú kerékpárok is, amik egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.