Nyári cipőtrendek

Bőséges kínálat a legújabb modellekből.

 

 

AZ IDEI NYÁR LEGNÉPSZERŰBB CIPŐI

 

Ennyire bő kínálatban nem is tudjuk mikor volt részünk. Talán egy kicsit elfogultak is vagyunk, de aktuális kedvenceink közé tartoznak ezek a cipellők.Ha már csak rájuk nézünk, jó kedvünk lesz.

Ami a nyári cipőtrendeket illeti, kijelenthetjük, hogy a pántos szandáloké a főszerep. Rengeteg vibráló árnyalatú és merész mintájú fazon közül választhatunk. Annyira szemet gyönyörködtető darabok, hogy még a legegyszerűbb ruhát is képesek feldobni.

Viszont vannak olyan helyzetek, amikor visszafogottnak kell maradni. Ezekre az alkalmakra tökéletes a klasszikus fekete vagy nude változat. Bármelyiket is választjátok egy közös biztosan van bennük. A tömbsaroknak hála akár egész nap is ki lehet bírni bennük anélkül, hogy a nap végére sajognának a lábak.

A sikkes cipőkhöz trendi táskák is társulnak. Mi azt javasoljuk, hogy itt se fogjátok vissza magatokat és már azt a szabályt sem kell követni, miszerint a cipőnek és a táskának azonos színűnek kell lenni...főleg nem nyáron!

1.Nude szandál, DB fave 2. Kígyóbőr mintás táska, CCC 3. Ezüst sarkú szandál, CCC 4. Sárga táska, CA 5. Narancsos pántos szandál, CCC 6. Szegecses púder táska, CCC 7. Csíkos szandál, CCC 8. Ékszerek, CA

 

A végére hoztunk ötleteket, hogy mivel tudjátok ezeket a szandálokat viselni, amik biztosan a ti kedvenceitekké is válnak.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

 

Ha pedig valamelyik darab elnyerte a tetszéseteket, gyertek el a Family Center Bevásárlóközpontba, ahol már javában tartanak a nyári akciók is!

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke