Nyári trend plus size Hölgyeknek

Bőséges kínálat  és méretválaszték a nyári választákunkból.

 

 

3 BOMBA SZETT PLUS SIZE NŐKNEK A NYÁRI NAPOKRA

Minden nő szeret divatosan öltözni! Ez nincs másként azokkal sem, akik teltebb idomokkal vannak megáldva. Nekik nagy öröm, hogy már egyre több márka reagál azokra az igényekre, hogy a plusz kilók ellenére is szeretnének stílusosan és csinosan megjelenni.

 

A nyári napokra három szettel is készültünk és egyszer sem volt az a fejünkben, hogy csak sötét színekkel és hatalmas mindent eltakaró leplekkel dolgozzunk. Lesz itt vagányabb, finomabb és sportosabb változat is!

 

Sajnos még mindig elterjedt tévhit, hogy a molett nők nem viselhetnek mintákat és élénk színeket. Ezt a gondolatot most azonnal el kell engedni! Igenis lehet és még a csíkokat sem kell elfelejteni! Csak arra érdemes figyelni, mely területekre kerülnek a minták. Azt is tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik, így ezt a piros-fekete szettet megvadíthatjuk egy különleges lábbelivel és táskával.

 

 

Top és nadrág: C&A ,szandál: CCC , napszemüveg: Retro Optika , fülbevaló: C&A  , táska: CCC

 

 

A romantikus stílus kedvelőinek biztosan elnyeri a tetszését ez az enyhén fodros csipkés fehér ruha, aminek a finomságára a nude színekkel igyekeztünk ráerősíteni. A fonott kiegészítők idén is nagyon divatosak, kedvünkre válogathatunk az üzletekben. Ha pedig a nyári program már az estébe nyúlik, akkor az örökdarab farmerkabát sosem fog cserben hagyni minket.

 

Még nem szeretnénk búcsúztatni a nyarat, azonban arra is gondolni kell, ha hűvösebbre fordul az idő. Igazi városban rohangálós vagy shoppingoláshoz ideális kombináció egy farmer és egy ing, na meg a ’mindenki kedvence’ fehér tornacipő. Igen, ismét csíkos darabról van szó, de olyan keskeny a mintázat, hogy inkább feldobja a felsőt, mintsem előnytelen lenne és még a kígyóbőr mintás táskával is nagyon jól működik.

 

Száz szónak is egy a vége. Trendi ruhák ide vagy oda, a legfontosabb, hogy 40-42-es méret felett is van élet és nem is akármilyen! A divatos körítés és a szép kiegészítő pedig mind pont az i-re! Reméljük összeállításaink kellő inspirációt adtak és mihamarabb találkozunk bevásárlóközpontunkban!

 

A fotókon látható termékeket az alábbi üzleteinkben találod:

 

Fehér, csipkés ruha: C&A ,farmerkabát: DB fave , táska, CCC , fülbevaló, C&A, szandál: DB Fave 

Ing és farmer: DB fave,  tornacipő: Hervis, napszemüveg: Retro Optika, táska: CCC

 

Modell: Talabér Timi

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke