ŐSZI DIVAT A KICSIKNEK

Manapság már nem csak a felnőttek tartanak lépést a divattal. A szülők igyekeznek gyermekeiket is trendi darabokba öltöztetni.

Bár a kicsiknél más léptékben zajlanak a dolgok, hiszen szempillantás alatt ki tudjátok nőni a legcukibb ruhákat és cipőket. S ha már szeptember, akkor a következőkben olyan lányos és fiús darabokat mutatunk, amik akár az iskolában is megállják a helyüket. Ősz ide vagy oda a lányoknál mindig van egy kis rózsaszín. Mellette még a csillogó kiegészítők is bekúsznak, hiszen egy átlagos napot is feldobhat némi csillogás.

 

Nagyoknál és kicsiknél egyaránt népszerű a farmer, ami nem csoda, hiszen az elnyűhetetlen anyagból készült darabokat a gyerekek is szívesen hordják. A farmereken, legyen az nadrág vagy kabátka, a lányoknál a fodrok is megjelennek.

 

Azt is észre lehet venni, hogy a népszerű egérlány, Minnie valamilyen formában mindig feltűnik. A rajzfilmfigura hihetetlen népszerűségnek örvend. Érdekességként osztanánk meg, hogy már 92 éves Minnie egér. Megalkotói 1928-ban készítették róla az első skicceket, mert úgy gondolták, hogy Mickey egér nem maradhat egyedül.

 

A fiúknál a természetes színek dominálnak. A sötétkék mellett a barna, terrakotta árnyalatok kerültek elő. Minták tekintetében a kockák visszatérő motívumok, illetve kedves állatkás nyomatok is fellelhetőek.

De azoknak sem kell elkeseredni, akiknek a menő járgányok vagy a robotok a kedvenceik, mert ilyen printelt pólókat és pulóvereket is lehet találni.

 

Cipők terén pedig néha a cukiság faktor kiakadhat, hiszen már a felnőtt cipők mini változatai is megvásárolhatóak és valljuk be, nagyon vagányul mutatnak a gyermek lábakon a menő sportcipők.

 

A gyermekruháknál már nagy figyelmet fordítanak a kinézetre, de esetükben a funkcionalitás és a ruhák anyagösszetétele is rendkívül fontos. Ugyanis, ha szúr, bök, szorít egy darab, azt biztosan nem fogják felvenni.

 

Beváráslóközpontunkban gyermekruhák és lábbelik a C&A, CCC, Hervis, Pepco üzleteiben találhatók és az ízelítőben bemutatott termékeket is ezekben a boltokban lehet megvásárolni.

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke