STYLEHASNOSIZE, AVAGY A STÍLUS NEM MÉRET KÉRDÉSE

Almák, körték, gyémántok és homokórák.

 

 

Testalkat szempontjából mindenki valamelyik csapatba tartozik, de az elnevezés mindegy is, hiszen alkattól függetlenül igenis merjünk bátrak és kísérletezők lenni, ami az öltözködést illeti. A #STYLEHASNOSIZE bejegyzéssel minden nőt szeretnénk ünnepelni, alkattól és stílustól függetlenül. Ezt az amúgy is aktuális témát, mi is fontosnak tartjuk.

 

 

S valóban igaz, hogy a stílus nem méret kérdése? A válasz egy határozott igen! A stílus nem másról szól, mint arról, hogy kifejezzük egyéniségünket, hogy megmutassuk személyiségünknek egy szeletét és ebben a ruhaméret vagy a súly egyáltalán nem releváns.

 

A ruhák tükrözzenek minket. Legyen szó egy visszafogottan elegáns darabról, egy kihívóbb ruháról vagy épp egy kényelmes, lazább viseletről.

Valamiért a kultúránkban még mindig benne van, hogy a divat a vékony embereké. Pedig ez teljesen rossz feltételezés. Egy nő megérdemli, hogy jól érezze magát. Egy nő magának öltözzön és a ruhadarabokat arra használja, hogy kreativitását előhozza és megmutassa.

 

Az, hogy egy darabban jól érezzük magunkat, túlmutat azon, hány évesek vagyunk vagy, hogy mennyit mutat a mérleg. Ismerjük meg az alkatunkat, hangsúlyozzuk az íveket és ne féljünk a nőiesebb ruháktól sem.

 

Egy farmerruha jó választás! Bárkinek a ruhatárába beilleszthető és a készülődésnél időt spórolhatunk meg. Ha hűvösebbek a reggelek bőr- vagy farmerkabátot is felvehetünk hozzá és akár az őszi szezonra is átmenekíthetünk egy ilyen ruhát. Arról már nem is beszélve, hogy egy ruhát kiegészítők segítségével számtalan módon lehet kombinálni. Kinek milyen az ízlésvilága.

 

 

Augusztusban még a nyári kiegészítők mellé tesszük le a voksunkat. Ezeknél pedig kikerülhetetlenek a szalma-és fonott táskák és egyéb hozzávalók, mint a szemvédő vagy egy kendő és persze a trendi napszemüvegekről sem feledkezhetünk meg.

 

 

Minden darab elérhető a Family Center Szombathely Bevásárlóközpontban, de hogy még könnyebbé tegyük a vásárlást, a konkrét lelőhelyeket is megosztjuk olvasóinkkal:

 

Farmerruha- C&A

Sportcipő-Hervis Szandál-DB fave

Kendő- C&A

Szemellenző és táska-Pepco

Napszemüvegek-Retro Optika

Lakásdekorációk-Pepco

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke