Summer Party

Egy nyáresti party, vagy esküvő elegáns öltözéket kíván.

 

 

STÍLUSTIPPEK ESKÜVŐRE ÉS ELEGÁNS NYÁRI PARTIKA - II. RÉSZ

 

Az előző bejegyzésünkben stylistunk az esküvői megjelenéshez kreált szetteket. Most szintén az elegánsabb stílus kerül előtérbe, de ezek az összeállítások igazából bármilyen nyári partin megállják a helyüket vagy, ha különleges alkalomra készülünk.

Észre lehet venni, hogy a férfiak nyáron nagyobb hajlandóságot mutatnak a színes nadrágok viselésére. Esküvőn kívül bárhova felvehetik az ún. smart shortot. Egy jól megválasztott fazon sokféleképpen hordható és kombinálható. Lehet sportosabb stílust is választani hozzá, de egy ing és egy zakó kíséretében pillanatok alatt elegánsak lehetnek.

 

 

Teljes szett, STYL, 2. Mokaszin és öv, CCC

 

Jó időben a világosabb színek praktikusabbak, azonban inkább különböző színek keveredjenek, de legyen meg a harmónia.

 

Ha belegondolunk a nyár laza, kötetlen, szabad szezon, így az urak biztosan hatalmas ovációval fogadják azt az engedményt, hogy a nyakkendőt és öltönyt elfelejthetik. Persze itt a munkahelyen kívüli elfoglaltságokra gondolunk, mert egy üzleti megbeszélésnél már bizony kötelező. Amivel stílusossá tehetik a megjelenésüket az egy színes díszzsebkendő. Nagyon olaszos!

 

Ha már a kiegészítőknél tartunk: egy bőr mokaszinnél mi is lehetne vagányabb férfi viselet nyáron. Kényelmes viselet, amit rövidnadrággal is lehet párosítani.

 

A stílusos férfi megjelenésén még egy csinos női társaság tud emelni, aki szintén nyárias színekben tündököl.

 

Ha a hölgyek kedvelik a monokróm összeállításokat, ajánlatunk biztosan elnyeri tetszésüket. Az egyező árnyalatok nem tudnak unalmasak lenni, ha az egyik darabnak olyan részletgazdag díszítése van, mint ennek a virágos blúznak. A felső áttetszése finoman kihívó, mégsem közönséges.

 

 

Felső és nadrág, SamsØe & SamsØe DB fave Lakk táska, CCC, Fülbevaló, C&A

 

A nude túlsúlyát csillogó, fémes darabokkal lehet megtörni. A kiegészítők ugyanúgy tükrözik az eleganciát, mint a ruhák.

Most már nem jelenthet gondot bármilyen elegáns eseményre is szól a meghívás. Csupán annyi van hátra, hogy a Family Center üzleteiből beszerezzük a megfelelő darabokat.

 

 

Fotó: Kondor Noémi

Smink: Pirka Eszter

Modellek: Franciska és Tamás

Styling: Kovács Delinke