Szépségápolási tippek a természet jegyében

Mert minden szépség a természetből fakad.

 

 

 

Mi még mindig tavaszi lázban égünk! Nem tudjuk megunni ezt az évszakot. A ruhatár felfrissítésén már túl vagyunk, így áttérhetünk a szépségápolásra, hiszen arcunkat és hajunkat bizony erősen megviselte a hideg tél. A jó idő beköszöntével testünk különleges ápolást igényel. Ilyenkor bőrünk zsír- és nedvességtartalma már rendkívül alacsony, színe sápadt, tapintása száraz.

 

Ideje felfrissülnünk! Ehhez elegendő betérnünk a DM üzletébe, ahol meg se álljunk addig, amíg meg nem találjuk az alverde NATURKOSMETIK termékeit.

 

 

 

Amellett, hogy az ízléses csomagolás vonzani fogja a tekintetünket, számos pozitív tulajdonsága is van a bolt saját szépségápolási márkájának.

 

Ti tudtátok, hogy a termékeiket nem tesztelik állatokon és nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket és tartósítószereket sem?

Fő szempontjaik a fenntarthatóság és a természetesség, melyek a legújabb vadrózsás termékcsaládnál is megtalálhatók. Az alverde-t használva kizárólag természetes összetevőkkel kényeztetjük magunkat. Arról nem is beszélve, hogy vadrózsás krémek mennyi mindenben a segítségünkre lehetnek: felgyorsítják a sebek és hegek gyógyulását, lassítják az öregedést és még az ekcémás bőr okozta égető viszketést is enyhítik.

 

 

 

A virágok sajátossága, hogy frissességet biztosítanak és oldják a feszültséget. Külsőnk ápolásával a belső harmóniát is megteremthetjük. S amiben az alverde NATURKOSMETIK is hisz:

„... már évezredek óta tudjuk, hogy az ép test csak ép lélekkel igazán vonzó.

 

Jó hír, hogy a Glamour-napok füzetében benne van az alverde dekorkozmetikai termékek kedvezményes vásárlására jogosító kuponja is.

Ráadásul már április 10-től felhasználható a 25%-os kedvezmény! Az alverde NATURKOSMETIK termékeket a DM-ben szerezhetjük be, a trendi darabokat pedig a DB fave és a CCC üzleteiben lehet meglelni!