Tarts egy kis szünetet, lépj ki a hétköznapokból!

Mi ezt kínáljuk Neked.

 

 

Általánosságban el lehet mondani, hogy manapság mindenki mindenhova rohan. Egyre gyorsabban telnek a napok, igyekszünk az élet minden területén helyt állni, aztán a hétvégére teljesen leeresztünk. Egyre gyakrabban találkozunk azokkal a felkapott kifejezésekkel, mint ’énidő’ vagy ’slow életmód’. Nem ok nélkül!

A sűrűsödő teendők közepette jó lenne lassítani, figyelni magunkra. Mi tudunk néhány ötletet adni arra az esetre, ha picit szeretnétek ellazulni.

 

Mi lenne, ha a napotokat nem otthon kezdenétek, hanem eljönnétek a Family Center bevásárlóközpontba és a Coffeeshop Company kávézójában eltöltenétek egy nyugodt órát?

Kell annál több, minthogy királyoknak járó reggelivel kényeztessétek magatokat és finom kávé illatban teljen a reggel? Nem hinnénk! A klasszikus kávékon kívül igazi különlegeségeket is megkóstolhattok legyen szó meleg vagy hideg változatokról.

 

 

A gusztusos szendvicseknek és ínycsiklandozó süteményeknek nem lehet ellenállni.

(Ryan Soeder – Kohei Matsuno: Szeretem a kávét! Líra könyvesbolt, Napszemüveg Maui Jim Retro Optika)

Mindeközben tegyétek meg magatokért azt is, hogy lehalkítjátok a telefonjaitokat. Ne lógjatok egy közösségi oldalon sem, inkább kávézgatás közben legyen társatok egy érdekes könyv. Hogy segítségetekre legyünk íme egy kis könyvajánló tőlünk nektek.

 

Dhan Tamand Latte art című könyve nem csak profiknak szól, hanem azoknak a kávékedvelőknek is, akik el szeretnék kápráztatni vendégeiket egy látványos díszítéssel. Több mint 60 ötletet igazán könnyű lesz elkészíteni a világ egyik legjobb latte art művészének instrukciói alapján.

 

Ha nem tudjátok hogyan induljatok el a nyugodtabb élet útján, olvassátok el a Lagom – A svéd életstílus, amely kiegyensúlyozottá tesz alkotást, melyben betekintést nyerhettek a lagom életmód rejtelmeibe. A lagom annyit tesz „nem túl kevés, nem túl sok – éppen elég”. Felkeltettük az érdeklődéseteket?

 

Tudtátok, hogy a világ legboldogabb országa Dánia? Nem csoda, hiszen náluk tökéletes egyensúly van a munka és a magánélet között. De mielőtt csomagolnátok és Dánia felé vennétek az irányt, lapozzátok át Lykke – A boldogság nyomában oldalait. Biztosak vagyunk abban, hogy találtok benne olyan tippeket, amivel előttetek is megnyílhat az elégedett élet kapuja.

 

Most már tényleg nincs más hátra, mint hogy előtérbe helyezzétek a kikapcsolódást és hátrahagyjátok a stresszt! Mi pedig várunk titeket szeretettel!