Tavasz, húsvét, ajándékok

HÚSVÉTI AJÁNDÉKÖTLETEK A MENŐ MANÓKNAK

 

 

Mit is hozzon a nyuszi?

 

Akkor sincs pánikra ok, ha még tanácstalanok vagytok! Family Center Szombathely, családi bevásárlóközpontunk nagy választékkal vár titeket és garantáljuk, hogy a gyerekek arcán hatalmas mosoly lesz húsvétkor, amikor a csokoládé majszolás közben kibontják az ajándékokat.

 

Gyerek kerékpár és görkorcsolya Hervis, Pókemberes póló C&A, Csillámos sportcipő Puma CCC, Húsvéti mesekönyvek és színezők Líra

 

A legcukibb darabok

 

A ruha nem is ajándék, szokták mondani a gyerekek. Azonban, ha a kislányok meglátják a rózsaszín tüllszoknyát és a pasztell színekben pompázó felsőket, biztosan nem fognak mást hordani, csakis ezeket. A kispasiknak pedig ott van Pókember, a Star Wars és azok a flitteres felsők, amik annyira menők, hogy egy mozdulattal más szuperhőst varázsolnak a pólójukra. Ha valaki úgy gondolná, hogy a cukiságfaktort nem lehet fokozni, akkor nézze meg az apró csillogó lépőket és dorkókat vagy azokat a darabokat, amiknek világít a talpa. Hibázni egyikkel sem fogtok!

 

 

Csillámos tüllszoknya PEPCO, Farmer és flamingós póló C&A, Masnis cipőcske CCC, Kislány felső C&A, Futball cipő Nike Hervis, Piros tornacipő Converse Hervis

 

 

Aktív időtöltés

 

Talán a szeszélyes áprilist hamarosan a hátunk mögött hagyhatjuk és a gyerekek is szívesebben fognak játszani a szabadban. A kisebbeknek egy bébitaxival vagy triciklivel szerezhetünk örömteli időtöltést, míg a nagyobbaknak a minden terepen átsuhanó biciklivel, görkorival vagy akár rollerrel. Azonban a védőfelszerelésekről se feledkezzetek meg! Imádnivaló mesekönyvek és színezők A játékok mellett a gyerekek imádják a mesekönyveket. Felvillanyozzák őket az izgalmas történetek, a látványos rajzok. Sokszor annyira bele élik magukat, hogy saját mesét kezdenek el kitalálni. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a mindenféle csoda kütyü mellett egyre nehezebb bármi mással lefoglalni a kicsiket, de hiszünk abban, hogy a készségfejlesztő könyvek és színezők még mindig hatással lehetnek a gyerekekre.

 

 

Fekete lakk balerina CCC, Világító talpú pink cipő Skechers Hervis Unikornis párna Pepco

 

Természetesen ez csak egy kis ízelítő mindabból, ami az üzleteinkben elérhető, szóval mindenképpen érdemes eljönni hozzánk és körülnézni. Egy gondolattal zárnánk húsvéti ajánlónkat. Sok helyen felhívják rá a figyelmet, de mi is szeretnénk hangsúlyozni, hogy húsvétra ne vásároljatok élő nyulat. Bár nagyon aranyosak ezek a tapsifülesek, de nem plüssállatok, amik csak két-három hétre szólnak!

Egy nyuszi vállalása ugyanolyan átgondolást igényel, mint egy kutya vagy egy macska esetében.

 

Végül ezúton is minden kedves vásárlónknak Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!