ÜNNEPI HANGULATBAN

Jelentjük, hogy a Family Center Szombathely Bevásárlóközpontot is elérte az ünnepi hangulat! Akiket még nem lengett körbe a karácsony varázsa, azok a következő hangulatos fotóktól, biztosan kedvet kapnak.

 

Kicsivel több, mint két hét van karácsonyig. Mint ilyenkor minden évben az emberek elkezdenek nyüzsögni, néha már-már rohanni, hiszen mindenki időben be szeretne szerezni mindent.

Sokan vannak, akik az ajándékcsomagolás és a karácsonyi menü elkészítését követően csak „beesnek” a fa alá.

 

De gondoljuk csak bele! Sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, ha nem csak az otthonunkat öltöztetjük ünnepibe, hanem magunkat is. Nem kell kisestélyire gondolni! Lazább darabok is lehetnek karácsonyhoz illőek. A minták, a színek és a textúrák teszik a ruhákat ünnepivé.

 

Ahogy a kordnadrág is remek alternatíva lehet, ha inkább a kényelmet részesítjük előnyben. Pihe-puha kötött pulóverről jól kombinálható és ha fokozni szeretnénk a megjelenést egy elegánsabb inget is választhatunk hozzá.

 

Aztán vannak olyan darabok, amikkel nem lehet mellélőni. Ilyen a kockás nadrág, amihez lehet egyszerűbb felsőket is választani.

 

Az évnek ebben az időszakában pedig bátran lehet csillogni! Szóval az egyszerű szettet fel lehet dobni valami csillogó kiegészítővel.

 

Ezek a darabok akkor is megállják a helyüket, ha vendégsébe töltenénk a szentestét.

 

Most már nincs más hátra, hogy átengedjük magunkat az ünnepi készülődésnek és egy percig se aggódjunk, mert a karácsonyi szettek és az ajándékok beszerzésénél senkit sem fog cserben hagyni a Family Center Szombathely Bevásárlóközpont, ahol a vásárlás fáradalmait egy kellemes kávé vagy egy ínycsiklandozó kürtöskalács mellett ki lehet pihenni.

 

A darabok lelőhelyei: DB fave, C&A, Bla Bla, Hervis