Uraim! Itt a nyár!

Csak bátran a színekkel!

 

 

JÁTÉKOSSÁG ÉS LAZASÁG A FÉRFIAKNAK

 

A női divat esetében mindig arról hallani, hogy merjenek színeket és mintákat viselni, ne bújjanak el a sötét árnyalatok mögé. Na de mi a helyzet az erősebbik nemmel?

Rájuk is vonatkozik ez? Vagy a férfiaknak meg kell maradni a klasszikus, alapszíneknél? Megkérdeztük stylistunkat is, mit javasolna férfiaknak az idei nyári szezonra?

„A sötétkéket, fehéret, feketét és bézs árnyalatokat hagyják meg a munkahelyre, azonban, ha kilépnek a dolgos hétköznapokból inkább a színes felsőkhöz nyúljanak.

Legyen az csíkos, nonfiguratív minta vagy vibráló neonos színek, most bármit lehet! A nyár a jókedvről, szabadságról és az élményekről szól. Ilyenkor kár lenne unalmas darabokat felvenni!” – biztatja a férfi vásárlóinkat Kovács Deli, stílustanácsadó.

 

 

A Family Centert körbejárva kivétel nélkül minden üzletben vidám, vibráló színekkel találkozunk. Csak azért tűnhetnek elsőre szokatlannak, mert a szemeink hozzá szoktak az egyszerűbb darabokhoz.

 

Laza nyáresti programokon, borozós baráti összejöveteleken az urak is bátran divatozhatnak.

 

Azonban ne feledjék, hogy a divat követése mellett figyeljenek arra, hogy stílusosak maradjanak. Lehetőség szerint mintát mintával ne keverjenek. Ha a felső amúgy is egy feltűnő darab, akkor a nadrág maradjon egyszínű vászon vagy farmer.

 

 

Mivel a férfiak kevés időt szeretnek szánni a kívánt darabok beszerzésére, ezért segítségképpen összeszedtük nekik, melyik üzletekbe érdemes betérniük, ahol biztosan trendi darabokat találnak:Mivel a férfiak kevés időt szeretnek szánni a kívánt darabok beszerzésére, ezért segítségképpen összeszedtük nekik, melyik üzletekbe érdemes betérniük, ahol biztosan trendi darabokat találnak:

 

BLA BLA, BUDMIL, C&A, DB FAVE, STAGE, STYL.