VALENTIN-NAPI SZETTEK, NEM CSAK ERRE A NAPRA

Nagyjából három csoportja van az embereknek: vannak, akik készülnek és izgatottan várják, vannak, akik számára teljesen érdektelen és vannak, akik elutasítják. Igen, a Valentin-napra gondolunk!

Viszont, ha akarnánk sem tudnánk kikerülni február 14. okozta jelenséget, hiszen a rádióban, a televízióban és az üzletek kirakataiban is ezzel találjuk szembe magunkat.

 

Nem könnyű felöltözni anélkül, hogy bele ne akadnánk a klisékbe. Nem is gondolnánk, hogy ez a nap akár véletlenül is, de befolyásolhatja az öltözködésünket. Lehet szívesebben nyúlunk a piros, pinkes árnyalatokhoz, valahol feltűnik egy szívecskés minta vagy kiegészítő is.

 

Két olyan összeállítást hoztunk, amikbe finoman csempésztük bele a Valentin-napot és pont a visszafogottság miatt bármikor máskor is lehet viselni ezeket vagy akár csak egy-egy darabot is, ami megtetszik. Ha épp nem egy romantikus programra készülünk, akkor a barátnőkkel töltött közös programhoz is ideálisak lesznek.

 

Való igaz, hogy most egy kicsit sportosabb vonalat követünk, de a piros és pink színektől vállnak a szettek igazán csajossá. Azt se felejtsük el, hogy február még meglehetősen hideg, így, ha esetleg kültéri program vár ránk, válasszunk egy nagyon meleg kabátot és a sapkáról se feledkezzünk meg.

 

A pihe-puha pulóverekre pedig ne csak akkor gondoljunk, amikor otthon kuckózunk. Egy szegecses, fodros szoknyával vagány lesz és így még a pink-rózsaszín páros sem tűnik kislányosnak! Valentin-napon pedig gondolkodás nélkül belefér!

Akárhogyan is éljünk meg ezt a napot, élvezzük, mint a többit és az sem nagy baj, ha a szokásosnál több romantika kúszik be ebbe a napba!

 

Az összeállítások darabjainak lelőhelyei: CCC, C&A, DB fave, Hervis!

 

S azt se feledjék kedves vásárlóink, hogy üzleteinkben már elérhetőek lesznek a tavaszi szezon üde darabjai is!