Viszlát nyár!

Kora őszi ajánló Kovács Delinkétől.

 

Mi még egy kicsit nem akarjuk elengedni a nyarat Bár hétfőn becsöngettek az iskolába, mi még nem szeretnénk elengedni a nyarat. Ezzel a bejegyzéssel szeretnénk búcsúztatni és megköszönni minden kedves vásárlónknak, hogy idén is a Family Center Szombathely Bevásárlóközpontot választották, hogy beszerezzék a nyaraláshoz szükséges darabokat.

Panaszra egyáltalán nem lehet okunk, hisz napsugarakban bővelkedő, élményekkel teli szezont tudhatunk magunk mögött. Talán még bízhatunk az indián nyárban és abban, hogy nem kell egy évre búcsút intenünk a nyári ruháknak.

 

Arról nem is beszélve, hogy nyugodtan tovább lehet gondolni a nyári darabokat. Játékos könnyedséggel illeszthetőek be az őszi ruhatárba. Attól sem kell megrettenni, hogy az élénk színeket használjuk. Fel lehet dobni velük a közelgő szürkeséget.

 

Nyilván nem arra gondolunk, hogy a pálmafás és trópusi mintákat viseljük egész évben, mert azért vannak olyanok, amiket meg kell hagyni a nyári szezonra. Viszont a lengébb darabok kifejezetten jól mutatnak majd bőrrel vagy kötött pulóverekkel is.

 

Mindenkit el szeretnénk látni ötletekkel, így a férfiakat sem felejtettük el. Talán ők nem annyira fagyosak és nekik néha elegendő, ha egy farmerkabátot vagy egy inget felvesznek a pólókra.

 

Azonban most már tényleg nincs más hátra, minthogy köszöntsük a szeptembert! A Family Center Bevásárlóközpont üzletei az őszi szezonban is szeretettel várják a vásárlóikat és nem sokára ízelítőt is hozunk a kínálatokból!

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke