A LEGKEDVELTEBB NYÁRI CIPŐK FÉRFIAKNAK

Az élet nyáron sem áll meg és nem minden a nyaralásról szól. Ilyenkor lehet fejtörést okoz, hogy a nagy melegben milyen cipőhöz nyúlj. Fontos a kényelem, ugyanakkor a stílusos megjelenést sem szeretnéd elengedni. 

Hogy könnyebb dolgod legyen mutatunk néhány kedvelt nyári férfi cipőt.

 

 

 

Mokaszin

Nyáron munkahelyre is ideális lesz a mokaszin. Sokféle színben kapható, igazán kényelmes viselet. A hasított bőrből készült változatok nagyon elegánsak és kényelmesek is. Ezt a cipőtípust nem csak hosszú nadrággal viselheted, hanem röviddel is. Len inggel párosítva stílusos nyári szettet fogsz kapni. Ha pedig a sportosabb vonalat választanád, akkor vegyél fel egy piké pólót. 

 

Loafer

Formális megjelenés esetén nyáron a loafer jó választás. Öltönnyel is hordható. Szintén kényelmes viselet akár nagy melegben is. Viszont a vékony, pamut titokzoknit (!) nem szabad elfelejteni!

 

Nautic cipő

A nevéből is adódik, hogy a vitorlázással köthető össze ez a cipő. Ennél a sportnál is elengedhetetlen a megfelelő lábbeli. Azonban ezt a típust hétköznapokon, vízparti időtöltés során is fel lehet venni. A talpa mindig fehér. (Ez azért is van, mert ha valóban vitorlán használják a fehér talp nem hagy nyomot a hajó felületén.) Rövid nadrággal és egy laza pólóval remekül mutat.

 

Sneakers (avagy sportos cipő)

Már többször írtunk arról, hogy a sneakersek népszerűségét nem lehet megtörni. Kortól nemtől függetlenül mindenki szereti és viseli. Sokféle fazonból és színből választhatsz. Nyáron inkább a világosabb árnyalatokat érdemes hordani, ősszel és télen pedig jönnek a sötétebbek. 

Casual és sportos stílushoz ideálisak. 

 

Tornacipő

Ugyanúgy a sportos vonalat képviselik, azonban ezek vászonból vannak. Jól kihasználható darabok. 

 

Espadrilles

A férfiak körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az espadrilles cipő. Ennek a belebújós cipőnek vékony, fonott talpa van, felsőrésze lehet hasított bőrből vagy vászonból. Könnyű, stílusos viselet tud lenni a nyaralás során és még kis helyet is foglal el a bőröndben. Azonban nincs tartása, így hosszabb sétákhoz nem javasolt.

 

A fenti típusok mindegyikét megtalálod a Family Center bevásárlóközpontban! Keresd a Dorko, CCC, Hervis, Humanic és Playersroom üzleteit!