NYITVATARTÁS:
H-SZO.: 09.00-20.00
VAS.: 10.00-18.00
TELEFON:
+3630 459 5403
FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
//KÉSZPÉNZ //BANKKÁRTYA //UTALVÁNY

Mi is az a divat? A C&A 1841 óta teszi fel és válaszolja meg ezt a kérdést - ekkor kínáltunk először megfizethető konfekciódivatot a hétköznapi emberek számára.

 

A divat mindig változik, de ami változatlan marad, az a C&A elkötelezettsége az inspiráló, fenntartható módon előállított stílus iránt- az egész család számára, a legjobb minőségben, és tisztességes áron. 10 márkánk illeszkedik minden élethelyzethez, és biztosítja, hogy vásárlóink minden élethelyzetben megfelelően tudjanak öltözködni. A mindennapi élet gazdagsága, szépsége és energiája inspirál bennünket. Kollekcióinkat folyamatosan megújítjuk és fejlesztjük, hogy illeszkedjünk vásárlóink színes, változatos és dinamikus életéhez, hogy ezt az életet ünnepelhessük, és hogy inspirációt adjunk vásárlóink számára.

A különféle ruhatípusok és ruhadarabok inspirálják az embereket, és illeszkednek vásárlóink színes, dinamikus életéhez. A C&A minden márkájára sajátos megjelenés és életérzés jellemző. Megkönnyítjük vásárlóink számára, hogy megtalálják azokat a ruhákat, amelyekkel a legjobban néznek ki és amelyekben a lehető legjobban érzik magukat. Mindig arra törekszünk, hogy a vásárlóink számára a lehető legjobb választást biztosítsuk, termékeink a legjobbak legyenek, melyeket a fenntarthatóságot szem előtt tartva tervezünk és készítünk.

 

További részleteket a C&A-ról és kínálatáról ITT találsz.