DOBD FEL A TÉLI SZÜRKESÉGET KABÁTOKKAL

Vannak olyan trendek, amik egy szezon alatt nem kopnak ki. A télikabátok között sincs ez másképp. Így aggodalomra semmi ok, mert a tavalyi kabát is szuperdivatos lehet. 

Azonban, ha most szeretnél beújítani, akkor érdemes figyelni, mert megmutatjuk a legklasszabb darabokat, amik a Family Center Szombathely bevásárlóközpontban elérhetők. 

Egy biztos, a feketét most kihagytuk a listából.

Pufikabát

Zimankóban, hóesésben a pufikabát jól jön. Praktikus és még kényelmesen alá lehet rétegezni, ha nagyon fázós vagy. Újdonságoknak számítanak a steppelt darabok, amikből a kabátokon kívül mellényváltozatokat is lehet kapni. Aztán a már megszokott fekete és pasztellszínek mellett megjelentek a különlegesebb árnyalatok és olyan textúrák, mint például a bőrhatású anyagok.

 

Műszőrme és teddy coat

Évek óta ott vannak a divatban és ez idén sem fog változni. Most inkább a rövidebb szálú kabátokkal találkozhatsz az üzletekben. Az egyszínűek gyakoribbak, de itt-ott fellelhetők mintásak - például párducmintásak - is. 

A teddy kabátokból az aktuális trendek között a hosszabb fazonok jelentek meg. Ami pedig a színeket illeti a feketén túl megtalálod a barna és bézs árnyalatokat is. 

 

Színes és mintás szövetkabátok

A minták és az élénk színek vidámabbá tehetik a napjaidat. Ezekkel a feltűnő kabátokkal kitűnhetsz a tömegből. Ha bevállalod, karakterességük miatt a szetted többi részénél törekedj a letisztultságra. 

 

Ha meghoztuk a kedvet egy kis vásárláshoz, ne gondolkodj sokat, gyere el hozzánk akár már ma!

S ne feledd, karácsonyig minden vasárnap meghosszabbított nyitvatartással, 19:30 óráig várunk!