NYITVATARTÁS:
H-SZO.:09.00-20.00
VAS.: 10.00-18.00
TELEFON:
+36
FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
//KÉSZPÉNZ //BANKKÁRTYA 

 

A Dorko egy fiatal, innovatív street style márka. Nevünk eredete egészen a húszas évekig, a Dorogi Gumigyárig nyúlik vissza. Ez volt az a hely ugyanis, ahol először gyártásra kerültek azok az ikonikus, retro teremcipők, amiket a hetvenes évekre már az egész ország hordott, és amelyeket mindenki egyszerűen csak dorkónak nevezett. A nyugati márkák berobbanásával viszont úgy tűnt, a dorkók ideje leáldozott. Egészen addig, amíg 2014-ben úgy döntöttünk felkaroljuk, és új életet lehelünk a magyar divattörténet eme emblematikus fejezetébe. Itt kezdődik a Dorko-story – valahol félúton a múlt iránti tisztelet és az alkotás jövőformáló ereje közt. Nem meglepő tehát, hogy már a márka alapításától kezdve az a kettős elv vezérelt bennünket, hogy újraírjuk a szabályokat, de közben ne feledkezzünk meg arról sem, hogy honnan jöttünk és kik is vagyunk. Pont emiatt sosem bújtunk hangzatos idegen nevek mögé.

 

 Büszkék vagyunk arra, hogy magyar márka lehetünk.

 

 Aki tudja, honnan jött, azt is tudja merre tart. Számunkra a Dorkónál mindig is elemi fontosságú volt az alkotás és véleménynyilvánítás szabadsága. Épp ezért termékeink létrehozásánál arra törekszünk, hogy többet kínáljunk egyszerű divatcikkeknél. A DRK betűkkel fémjelzett darabok üzenetet közvetítenek –azoknak az üzenetét, akik ki mernek állni a tömegből, és véleményt formálni. Pont emiatt mindig is olyan hazai tehetségekkel és szervezetekkel együttműködve képzeltük el jövőnket, akik egyedi látásmódjuknak, világképüknek és elképzeléseiknek hála Magyarországot jó hellyé teszik.

 

 Így termékeink megalkotásánál nagy hangsúlyt fektetünk a kollaborációkra – legyen szó művészekről, zenészekről, sportolókról vagy akár egy olyan ügyről, ami mellett érdemes kiállni. Ennek nyomán hoztuk létre Signature, Collab, Propaganda és legújabb Hungary kollekciónkat is, amelyek közt bárki megtalálhatja azt az üzenetet, amellyel azonosulni tud, és amelyet szeretne átadni a világnak.

 

További részletekért kattints: DRK