IDÉN HÓDÍT A ZÖLD

A természet színeként harmóniát teremt, és segítséget nyújt a mindennapokban. Testet-lelket-szellemet nyugtató hatása is van. Mindezek ellenére megosztó szín. Sokan tartózkodnak tőle. Azonban idén még az is kipróbálja, aki eddig nem.

 

Lime-, alma-, fenyő-, pisztáciazöld...és még megannyi tónus. Idén mindent visz a zöld. A sok árnyalat közül talán a  khaki zöld az, ami egész évben közkedvelt.

Most viszont pasztelles és élénkebb zöldek is felsorakoztak mellé. Egyszerűbb szettekhez adva egy kis zöldet, a hatás sikkes és friss lesz. 

 

Az algazöld igazán derűs. Üdeséget kölcsönöz viselőjének. Az sem lesz sok, ha a teljes szettet dominálja. Nyugodtan kombináld más élénk színnel, de ha az túlzás lenne, akkor nyúljatok a natúr árnyalatokhoz. 

 

A pasztell zöldek közül legtöbbünknek talán a mentazöld ugrik be először. Hétköznapi stílusban is jól mutat, de akár esküvői vendég szettben is megállja a helyét. S ha ez a menta szín egy szatén anyagon köszön vissza, az maga lesz a finomság, báj  és elegancia. Jól fog mutatni más cukorkás színekkel is, mint például púderes rózsaszínnel, világos barackkal, égkékkel. 

 

Az olívazöld közel áll a khakihez, ezért szintén kedvelt. Szintén jól mutat natúr színekkel, de bátran lehet mixelni feltűnőbb kiegészítőkkel is.

 

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy néhány zöld darabbal feldobd a ruhatáradat, mutatunk néhány szettet a Family Center kínálatából.