IRÁNY AZ EGYETEM

Az általános és középiskolákban már becsengettek, azonban a felsőoktatási intézményekben hétfőn kezdődik az oktatás. 

 

De mielőtt elérkezne a félév első napja, nézzétek meg összeállításainkat, amikből inspirálódni tudtok, ha nincs ötletetek, hogy mit is vegyetek fel.

Egyetem, főiskola ide vagy oda, a saját stílusotok mindenképpen maradjon meg. Csak lazán és természetesen. Nyilván idővel ez változni, finomulni fog, de csak azért mert új környezetbe kerültök nincs szükség nagy változtatásra. 

 

Ha szerencsétek van, akkor szeptemberben még elég lesz egy könnyű ruha is, amit - ha hűvösebbra fordul az idő - ki lehet egészíteni egy farmerkabáttal vagy bőrdzsekivel.

 

Egy igazi klasszikust sem hagyhattunk ki. Ha teljesen tanácstalanok vagytok, akkor nyugodtan vegyétek fel a kedvenc farmereteket és feliratos pólótokat. Ezek sosem mennek ki a divatból. Egyszerű és nagyszerű. Amolyan biztonsági játszma. 

 

Ami pedig a cipőket illeti. Törekedjetek a kényelemre. Valószínű az első napo sok gyaloglással fog telni, hiszen mindent fel kell fedezni. Ezért sem tanácsos a legcsajosabb magassarkútokat felvenni. 

 

Még egy utolsó dolog, ami jól fog jönni. Biztos, hogy a laptopotok állandó társatok lesz, így nem árt egy jó laptoptáskát beszerezni. Mindamellett, hogy biztonságban tartja a gépet minden más is belefér, amire szükségetek lehet a nap folyamán. A praktikum mellett pedig a külső sem elhanyagolható, és egy táskát leginkább az anyaga tehet stílusossá. 

 

A bemutatott összeállítások darabjait a C&A, CCC, DB fave, Hervis üzleteiben fogjátok megtalálni.