ITT VANNAK AZ IDEI ŐSZI SZEZON TRENDSZÍNEI

Itt a szeptember és ezzel beköszönt az őszi szezon is. A divatrajongók nagyon várják ezt az időszakot, hiszen új fazonok, új stílusok, új színek kerülnek terítékre. 

 

A Pantone intézet azonban nem hagyja, hogy tanácstalanul bolyongjunk a kínálatban. Ahogy minden szezonban most is összeállította a szezon színelőrejelzését.

Idén ősszel az évszak klasszikus színei mellett bizony több élénk árnyalat is helyet kapott.

 

Az ősz nem telhet el a barna színek nélkül. Idén a barna különböző árnyalati a trendszínek között vannak. Mandulabarna, mogyoró, kávébarna és a karamell szín is fellelhetők az üzletekben. Csodás párost tudnak alkotni a kékekkel és a bordókkal is. Ha pedig igazán izgalmasat szeretnénk, akkor naranccsal fogjuk kombinálni.

 

A zöld árnyalatokat sem lehet kikerülni. Itt mélyebb erdőzölddel, khaki zöldekkel és kékeszöld tónusokkal is találkozunk. Utóbbiak valószínűleg nagy kedvencek lesznek, hiszen se nem túl élénkek, se nem túl lágyak. Amolyan pont jók! 

 

Egyik más favoritról is szeretnénk pár szót ejteni: a kék! Ennek is rengeteg árnyalata van és most ősszel az éjkék, a szürkéskék és a hidegen csillogó kék lesz a porondon. Az éjkék szinte bármilyen másik színnel jól mutat. Jó alternatíva lehet a fekete helyett és még munkahelyi környezetben is roppant elegáns megjelenést tud adni. S a farmerek kékjéről már ne is beszéljünk. Bármikor, bárkinek igazi befutó! 

 

Egy kis betekintést adva az ide trendszínekbe, nincs más hátra, mint bevásárlóközpontunk kínálatát is megnézni, hiszen hétről hétre új, őszi darabokkal várjuk vásárlóinkat!