Jótékonysági adománygyűjtés a Vas megyei MENTŐKNEK

Köszönjük meg együtt a Vas megyei mentők áldozatos munkáját! Gyere el hozzánk és hozz egy karácsonyfadíszt TE is!

Karácsonyi JÓTÉKONYSÁGI ADOMÁNYGYŰJTÉS ÉS NYEREMÉNYJÁTÉK a Vas megyei Mentésügyi Alapítvány támogatásáért a Family Center Szombathely, a Rádió 1 Szombathely és a Vas Népe támogatásával.

 

November 29-én, egy nagy fenyőfát állítunk fel a Family Center Szombathely bevásárlóközpontban, melyet a vásárlókkal együtt díszítünk fel.

A Family Center Szombathely minden egyes - a vásárlók által felhelyezett - dísz ellenében 300 Ft-tal támogatja a VAS MEGYEI MENTŐKET.

 

Hogy miként tudod támogatni ezt a nemes kezdeményezést?

 

Nem kell mást tenned, mint gyere el a Family Center Szombathely bevásárlóközpontba, hozz magaddal egy karácsonyfadíszt (ha magad készíted, esetleg a saját üzeneteddel is ellátod, annak külön örülünk) és akaszd fel azt a karácsonyfánkra. Ha mindezek felett külön is támogatni szeretnéd a mentőket, azt megteheted a karácsonyfánknál elhelyezett adománygyűjtő láda használatával.

 

A Family Center Szombathely egy nyereményjátékkal szeretné megköszönni Neked, hogy segíted az adománygyűjtést, amely keretében hetente nyerhetsz akár 30 000 Ft értékű ajándékutalványt.

 

Mit kell tenned, hogy részt tudj venni a játékban?

 

  1. GYERE el a Family Centerbe, HOZZ magaddal egy KARÁCSONYFADÍSZT,
  2. készíts egy SZELFIT a dísz elhelyezéséről a karácsonyfánknál (elegendő, ha a díszt lefotózod),
  3. TÖLTSD FEL a képet kommentben a Rádió 1 Szombathely FACEBOOK oldalára a jótékonysági nyereményjáték posztjához

és NYERJ - akár hetente - egy 30 000 Ft értékű ajándékutalványt a Family Center Szombathely jóvoltából.

 

A sorsolás eredményét a Rádió 1 Szombathely Facebook oldalán láthatod majd hétfőnként (december 7-én, december 14-én, december 21-én). A játékszabályzatot IDE kattintással érheted el.

A jótékonysági kezdeményezés lezárásaként, december 22-én a feldíszített karácsonyfát és az adományokat átadjuk a VAS MEGYEI MENTŐKNEK.

Az eseményt élőben követheted a Rádió 1 Szombathely, a vaol.hu és a Family Center Szombathely Facebook oldalán. 

 

Gyere el és hozz egy karácsonyfadíszt TE is!