LÉGY TE A KÖZÉPPONTBAN!

Március 8-án Nőnap alkalmából virággal, apró meglepetésekkel köszöntik a nőket. Azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy a hölgyek is megünnepelhetik magukat. 

Ennek kapcsán pedig hoztunk néhány programötletet.

 

Egy kis visszatekintés: 

"A nemzetközi nőnap a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. A nőnap eredetileg munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt."

 

De vissza a jelenbe...

A dolgos, rohanó hétköznapokon biztos hajlamos vagy megfeledkezni az öngondoskodásról, a kikapcsolódásról. Sokszor ezekre nem jut se idő, se energia. Azonban ez másképp is lehet. S március 8. legyen más, mint a többi. 

 

Énidős programok Nőnapra

  • Add meg a módját a reggelinek

Ne rohanj! Ne készülődés közben kapd be a reggeli utolsó falatjait! Ahogy írtuk, add meg a módját! Terítsd meg az asztalt, vedd elő azt az étkészletet, amit csak ünnepekkor szoktál. Vegyél friss croissantot, készíts magadnak frissen préselt gyümölcslevet. Igazából bármit, amihez kedven van. Biztosan jobban fog indulni a napod.

  • Kényeztető spa otthon

Ha nem szeretnél otthonról kimozdulni, készíts magadnak egy kényeztető fürdőt. De it tne csak egy egyszerű forró vizes megoldásra gondolj. Legyen benne fürdősó, tegyél a vízbe fenséges olajokat, amik jót tesznek a bőrödnek. Kapcsolj zenét és készíts a kád mellé egy finom pohár bort. 

  • Lazító masszázs

Jutalmazd meg magad egy relaxáló masszázzsal. Manapság annyiféle és fajta van, hogy biztosan meg fogod találni azt, ami Neked a legjobb.

  • Filmmaraton 

Egyedül vagy társaságban...igazából mindegy. Ami jól esik. Jöhetnek a romantikus, amolyan nőcis filmek, amiket lehet már százszor láttál, de még mindig ugyanúgy örülsz a happy endnek. 

  • Vacsora a barátnőkkel

Szervezzetek egy vacsora partit a csajokkal. Akár otthon is lehettek, ahol főzőshowba illő módon elkészítitek a fogásokat. Azonban, ha tényleg át szeretnétek adni magatok az élvezeteknek, nézzetek ki egy jó éttermet. Mindegy melyiket választjátok, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat és kapcsolódjatok ki. 

  • +1 Viselj valami lilát

Bár nincs köze a programokhoz, d emég ez eszünkbe jutott a Nőnappal kapcsolatban. A Nemzetközi Nőnap hivatalos színe a lila. Jelentései között ott van a méltóság és az igazságosság. Lehet egy szép ruha, vagy csak egy ruhadarab, akár kiegészítő is. Ráadásul idén az év színe egy kékes lila árnyalat. 

 

Így a végére pedig nem maradt más hátra, hogy minden hölgynek BOLDOG NŐNAPOT kívánjunk! 

 

Family Center Szombathely Bevásárlóközpont

 

(Blúz-CA, nadrág-DB fave, kalap-táska-magassarkú-CCC)