Legyél tagja Te is a Hervis SportClub-nak és élvezd a tagság előnyeit!

Akár 4% éves bónusz a vásárlásaid után!

Sportosnak lenni kifizetődő: a Hervis SportsClub kártyájával történő valamennyi vásárlása során az elköltött összeg felkerül az egyenlegére – függetlenül attól, hogy magyarországi vagy külföldi Hervis áruházban vásárolt. Mindez természetesen érvényes a kedvezményes, illetve a leértékelt árú termékek vásárlására is.

 

A belépéstől számítva minden év elteltével annál nagyobb éves bónuszhoz juthat hozzá, minél magasabb az addigi vásárlásainak összege:

50.000 Ft-os éves vásárlás felett – 2%

125.000 Ft-os éves vásárlás felett – 3%

250.000 Ft-os éves vásárlás felett – 4%

 

A regisztrációjától számított egy év leteltével – amennyiben eléri valamely bónuszsávot – postai úton legkésőbb egy hónapon belül megkapja éves bónuszát, melyet a kiválasztott Hervis ország áruházaiban válthat be. Ekkor egyenlege nullázódik, és megkezdődik az új bónuszéve, amelybe már éves bónuszának beváltása is beleszámít. Az éves bónusz online vásárláskor nem váltható be. EXKLUZÍV AJÁNLATOK Klubtagjai számára a Hervis folyamatosan különleges ajánlatokat kínál.

A kizárólag klubtagoknak szóló akciókon nem csupán azonnali kedvezményekhez juthat, hanem éves bónuszához is tovább gyűjtögethet.

 

AMIT A NEZTEKÖZI SPORTSCLUB KÍNÁL

 

Klubkártyájának előnyeit nem csak Magyarországon élvezheti – a Hervisnél Európa szerte élhet a kedvező ajánlatokkal és árengedményekkel. A következő országokban használhatja Hervis SportsClub kártyáját: Magyarország Ausztria Németország Csehország Horvátország Szlovénia

 

TÖBB, MINT FAIR: PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 

Klubtagként valamennyi, a Hervisben vásárolt, még nem használt, eredeti csomagolásban lévő árucikket 6 héten belül visszavihet bármely Hervis áruházba, és pénzét visszakaphatja blokk nélkül is. A pénzvisszafizetési garancia néhány akció esetén nem érvényes,amelyet külön jelzünk. A garancia csak abban az országban érvényes, ahol a vásárlás történt. Az pénzvisszafizetési garancia csak abban az esetben érvényes, ha a vásárlásnál a klubkártyáját is használta.

 

MERT VAN, HOGY NEM PASSZOL:

 

CSEREGARANCIA Valamennyi, a Hervisben klubkártyájával megvásárolt, még nem használt és eredeti csomagolásban lévő árucikket 6 héten belül visszavihet az áruházba, pénzét pedig blokk nélkül is visszakaphatja. A cseregarancia abban az országban érvényes, ahol a vásárlás történt. A cseregarancia csak abban az esetben érvényes, ha a vásárlásnál a klubkártyáját is használta.

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

 

Klubtagként nem kell a megvásárolt fitneszgép és kerékpár hazaszállítása miatt aggódnia,áruházaink 20 kilométeres körzetén belül ingyenesen otthonába szállítjuk azt, amennyiben a terméket valamelyik üzletünkben és nem online vásárolja meg.

 

A Hervis SportClub kártya igényelhető a Hervis sportáruházban, nálunk!